[S] Fiat ritmo 100S(105 TC) na cześci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rozbieram takie auto jeśi ktoś potrzebuje cześci to zapraszam. Np polecam hamulce 257 mm tel 886 877 930 gg 7550149 tadzik128@wp.pl

to jakieś nowe znowu na cześci?

tłoki nominał?

ile za głowice?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

kurwa, wszystkie głowice 43,5 teraz beda w sosnowcu i mysłowicach, dajciez szanse ja piernicze

Cytat:
2006-11-11 11:08:19, Poramancza pisze:
kurwa, wszystkie głowice 43,5 teraz beda w sosnowcu i mysłowicach, dajciez szanse ja piernicze

w drugim ogł. jest delta-pewnie też na 43.5

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

tłoki nominał garbate. Głowica jest niedawno robione - tzn wymienione prowadnice zaworowe, wymieniony jeden lub 2 zawory ferzowane zawory i gniazda, planowana oczywiście głowica.
Zapropnunuj jakąś kwotę na PRV pozdrawiam
Ps lancia ma dokładnie taki sam silnik
rozważam tez rozbiórke ritma 90 SIE z odwróconą głowicą (taka jak w tipo DOHC lub lanci delcie Gtie

[ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2006-11-11 14:38:22 ]

a kolektory ma tak samo?

kolektory ssące bedą (jeszcze nie wiem czy jeden czy dwa) jest jeden dziurawy baran i powinnien byc jeden kolektor z dwururką albo baran w ładnym stanie (podobno) ale jest kumpla i nie wiem czy sprzeda.

kolektory ssące,ale pod jeden czy pod dwa(jakie pion/poziom) gaźniki?
wydech taki jak w 130tc?

podaj ceny nie czaj sie za privem

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

kolektory ssące pod zwykły dwugardzielowy gaźnik. mój łatany baran jest ze 130 TC cena jakieś 50 zł do negocjacji - musze go jeszcze oglądnąc po demontazu. bede tez mial zwykly kolektor plus dwururka. tloki jakies 50 zl za sztuke mysle bedzie dobrze. glowica jakies 200 zl (zaplacilem wiecej duzo za robote glowicy...) kompletny silnik jakies 500 zł (moze troche wiecej jak z kompletnym osprzetem) ceny do dogadania jak bedzie konkretny kupiec

zobacz jak baran i daj znać-jestem zainteresowany

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

mój baran był łatany x razy i raczej jest w stanie na wzór - chyba ze ktoś go palniiem wyspwawa - wyjme to bedzie do ogladnięcia. a ten drugio jest w podobno niezym stanie ale ja go jeszcze na oczy ne widziałem wyjetego - po prostu jest w aucie i tyle. jak coś to zaprasza mdo krakowa na osobiste oględzino - demontaże

[ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2006-11-12 15:11:59 ]

Cytat:
2006-11-12 15:10:51, tadzik128 pisze:
mój baran był łatany x razy i raczej jest w stanie na wzór - chyba ze ktoś go palniiem wyspwawa - wyjme to bedzie do ogladnięcia. a ten drugio jest w podobno niezym stanie ale ja go jeszcze na oczy ne widziałem wyjetego - po prostu jest w aucie i tyle. jak coś to zaprasza mdo krakowa na osobiste oględzino - demontaże [ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2006-11-12 15:11:59 ]

będe prawdopodobnie w krk w następny weekend (18-go) to jakoś sie zgadamy(wyślij mi Twój nr. kom na priv)

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

A tak z ciekawości to ten kolektor pasuje od kopa do kanciary?

Cytat:
2006-11-12 17:33:56, Drag-On pisze:
A tak z ciekawości to ten kolektor pasuje od kopa do kanciary?

nie wydech wychodzi w poprzek kanta

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

auto ma aktualne OC przegląd wyszedł 7 listopada wiec mogę go też sprzedać w całości, ale moim zdaniem troche za bardz ogo zapuściłem wiec oferuje na cześci

masz moze aparat zapłonowy do głowiczki
?

z tego co pamięta moba auta mają apara tapłonowy na wałku rozrządu

oba maja aparaty na przedluzeniu walka, nie prostopadle jak w rwd.

nie pamietałem tylko jak w delcie było ale na 99% tez na wałku