Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2006-12-07 01:02:26 panowie, i panie
jak to jest rozbiłłem citro saxo 12.06.2006 pod praca, ![]() ![]() ![]() w 08.2006 podłozyłwm sie za brata on uciekał ![]() 6pkt karnych potem 14 listopada robijam sie na targowej przy cerfforze z kolega on prowadzi ja chce sie podłozyc, ale w pewnym momencie uswiadamiam sobie i jemu ze wypijem juz 2 krole, (a on no tak ) na szczesdcie kolega [omaga, i innym fiatem sie podłozył (szkoda chlopaka wiem w jaki sposob zabraki mu prawko, na 0.5 roku ) z psami nie wygrasz???? wina przyjezdnego ???? a dzis kolega na własne zyczenie zniszszczył mg. rovera 16. zr płacz > ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znowu ac zabraklo tak, jak i mnie 1 miesiac po...... szkoda słow.... L(LL((((L plakac mi sie chce to fajny samochd był , ps. jestem cały i zdrowy 4 podychy odp. ![]() ![]() ps. chcialem dodac ze zycie jest kurewws..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze ta akcja pod HMP z kolego alkm... [ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia a i dla nowikuf ![]() pzdr [ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-12-07 01:10:21 ] |