24/25 listopad wmk włocławek i jakiś nocny rajdzik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wyczytałem to na brodaczowym forum
Cytat:
Zapraszam wszystkich na Nocne rajdowanie '07 we Włocławku w sobotę 25 listopada . Zapisy od 16.00 , start o 17.30 .Po rajdzie ognisko,kiełbaski etc. Dla chętnych i zmęczonych wrażeniami nocleg w hotelu (płatny osobno) ,a w niedzielę 25 listopada od rana IX eliminacja Włocławskiego Mistrza Kierownicy."

co to ejst ten nocny, wie kotś coś na ten temat?? jkieś info?? włocławek w sumie blisko jest, lisu podobno noclegi organizuje

w tamtym roku tez to było na placu buraczanym albo starej giełdzie cos w ten deseń. Podobno zabawa przednia o 17 jest juz ciemno jak w dupie plac pewnie nie bedzie oswietlony tak wiec zakladac elektrownie chlopaki i upalamy ;]

Jaką kmere mam zabrać
na podczerwień
czy z noktowizorem
Bo tu powstaje problem taki,że nie posiadam ani takiej ani takiej
A jak lampeczke założe to mnie przegonicie za świecenie po gałach

Szkoda ze w ten weekend akurat mam szkole ale koncze zajecia o 18:15 wiec moze zdaze tam zaleciceć

kto będzie w niedziele? rozważam możliwość startu ale nie mam pilota

chwilowy brak sprzetu
nie jade

nds załapał sie na pudło, gratki kolego.
evil nie jechał bo publiki nie było wiec zrezygnował, dobra postawa zioooom
opowiedzcie czy fajnie było

no dzieki, 3 miejsce z przelicznikiem... czasy wszystkich były porównywalne, chciaż "ta biała mazda po Bublewiczu" miała trochę większe szanse z uwagi na 4x4.
Ale i tak miejscowi pokazali mi jak się jeździ (np. peugeot 205 gti) wykrecil w sumie 10 s. lepszy czas niz ja (co daje 3,333333 s. na probe). Niby nic, ale proby mialy po ok. 1:50 min. (czas uśredniony).
Wnioski nasuwają się same: jeździć, jeździć, jeździć, nie gadać, jeździć
Ciągle jeżdżę bardziej jak maluchem (jeśli chodzi o tor jazdy i napadanie zarętów) a to przecież nie o to chodzi. Zacząłem jednak używać ręcznego i jestem z siebie dumny

Zajebawszy w krawężnik raz, i dwa razy zahaczywszy podwoziem o nawierzchnię

Dziś jest etap "dzienny", ale ja już niestety nie pojechałem. W głównej mierze przez brak kasy... Żałuję, a jakże.
Mijesce fajne, taki trochę wolniejszy i mniejszy poligon (tor rajdowy poligon oczywiście ).

Mam za długą skrzynię... 3/4 przejechałem trasy na I biegu (koniec przy 60 km/h), pare razy tylko wrzucilem bieg II tylko po to zeby zaraz redukowac. Czas na zmiane przełożeń

Gratulacje Panie NDS !!!! bardzo ładnie

eny fotkos anyłan?

ja wracajac z uczelni wpadłem odwiedzic ich i porobilem kilka fotek NDS`a aparatem... ale nieznajomosc sprzetu + ciemnosc zrobiło swoje i chyba wyszły dobrze ze 2 fotki ale swoja droga uwazam ze pomysł na imprezke świetny nigdzie w okolicy nie ma nocnych kręciołow a adrenalinka duzo wieksza niz za dnia