Wietam, prosze o pomoc, mianowicie stuka mi w zawieszeniu w carince, wszystko sprawdzone na szarpakach i tez kolysanie recznie, wymieniłem gumkę na drążku stailizacyjnym (pierdoła) ale nic, mam jeszcze to wymiany gumki - sworznie z tyłu na drążkach, co może być jeszcze oprócz tego, czy np stuki mogą pchodzic od przekłądni kierowniczej czy od przegubów, są one słyszalne na małych nierównościach najbardziej.
Drugi pytanie to ze zacina mi się gaz wskakiuje na czerwone pole po czym spada, linka jest ok czy moze top byćnp. wyrobiona przepustnica czy raczej nie, po naciśnięciu szybkim pedału gazy powraca do siebie - wygląda mi na linke ale spraedzełem jest oki.
Pomocy
Jak może ktoś pomóc to podaje moje gg 2404887

Chyba ze zobacze jakieś zamienniki to kupie i wymienie. Odnośnie gazu to miałem to samo, linka też wyglądała dobrze.... A to była jednak ona, wystarczylo odkrecic ja od strony silnika, podniesc do góry i spryskac wd-40 - tak żeby wciekło rownież do pancerza. Od 2 miesiecy spokoj z tym jak narazie. Mozesz miec rowniesz brudna przepustnice ale zacznij od tej linki lepiej