Krew....

« Poprzedni | Nastpny »
wlasnie dzisiaj upuscili ze mnie 450g a jak tam pozostali klubowicze

Ja narazie tylko 6 razy oddawalem, juz dawno nie bylem trzeba bedzie sie przejsc

Ja te dawno nie oddawaem, bo nie mogem. maiem i dzisiaj ale musiaem niestety pojecha do pracy, ale bya moja koleanka z roboty - moe j widziae. Bya koo 9.00

w pracy by mnie zaj...li

A ja wstyd sie przyznac nawet nie wiem jaka mam grupe Ile kosztuje teraz badanie na grupe wie ktos?

Ja niestety nie mog by dawc-siedziaem w Anglii w okresie w ktrym panoszyo si BSE i jestem w grupie podwyszonego ryzyka

Seru, te objawy ju u Ciebie wida

Sehr komisch

Ja bylem oddac tydzien temu mialem male komplikacje i mialem niezlego siniaka, ale juz prawie go nie widac

ps. jak bylem w pck to czytalem, ze mozna sobie odebrac dokladne wyniki badan krwi.. tylko zapomnialem zapytac kiedy to mozna zrobic i gdzie.. wiecie?

wlasnie tez sie zastanawiam i chyba do nich zadzwonie sie zapytac bo jestem ciekaw

Jak bylem pierwszy raz to wyniki razem z grupa otrzymalem po tygodniu jak sie u nich zjawilem w tym okienku co daja ankiete i karte.
Sorm, grupe krwi zbadaja Ci za darmo jak oddasz 450ml krwi I jeszcze dostaniesz duzo slodyczy, kawy sie napijesz

Juz widze siebie "lejsz" o 450 ml... to chyba nie dla mnie.

wyniki mozna odbierac juz po 2 dniach

a w olenicy kiedy mona krew odda i gdzie???
bo moja ksieczka dawno wpisu nie widziaa!!!

najlepiej to we wrocku jak jestes po drodze i nie zapomnij poprosic o zwrot kosztow dojazdu to dostaniesz z 10 zl do tych czekolad bedziesz mial na browca zeby sie na nogi postawic

Fajno by by ale na jakiej ul. mog t krew odda w ktrym to miejscu dokadnie??? A tych czekoladek to duo daj ????

czekolad chyba ze 6, 40 dkg michalkow a jak nie powiesz ze jestes z kas tam zeby zwrocili ci za paliwko to dostaniesz 2 bilety tramwajowe a ulica hmmm... to jest zaraz kolo kredki i olowka moze ktos pomoze jak ona sie nazywa, chyba to bylo gdzies wczesniej

Ta ulica to Czerwonego Krzyza 5/7

Wiecej info tutaj.

Cytat:
2005-04-20 19:02:22, najmer pisze:
wyniki mozna odbierac juz po 2 dniach

A w Olenicy:

Data : 2006-12-18
Godz : 8:30-12:30
Nazwa ( Instytucja ) : Zamek
Miejscowo : Olenica
Adres : ul. Zamkowa 4

« Poprzedni | Nastpny »