| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Parker Opel Vectra B Kombi ... Pruszków | 2007-01-02 09:33:34 Mam taki ciekawy przypadek. Licznik wersja T22 - podobno bardzo usterkowy. Wskazówka prędkościomierza podnosi się za późno. Trzeba przekroczyć 20 km/h żeby ruszyła. I oczywiście przkłamuje do tyłu na około 18 km/h. Robiłem pomiar na 2 samochody i przy 60 km/h pokazuje troszkę ponad 40 km/h. Ma ktoś jakiś pomysł na naprawe tego ??? I czy to prawda że można je kaliborowac - jeśli tak to jak ? I wyczytałem że Carine E bez tych zegarów czy jak się cos nie podłączy to w ogóle nie zapala? |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-01-04 01:34:42 Carina zapalic powinna bez zegarów , testowane na kilkunastu egzemplarzach , co do licznika jezeli jest produkcji VDO to juz sa one niestety usterkowe i zwykle padają prędkościomierze w nich , na rynku wtórnym jest to najbardziej poszukiwany zestaw zegarów o tym symbolu , cięzko mi powiedziec czy da sie to zrobic ,nigdy nie miałem potrzeby, trzeba poprostu sie zorientowac czy warto czy nie lepiej kupic gdzies drugiego uzywanego
[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2007-01-04 01:35:58 ] |