| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2007-01-02 10:25:58 No więc jestem już sobie Mateusznią , przeobrażeniem (przepoczwarzeniem ? ) Mariuszni. Niby ten sam, ale... inny... fajniejszy taki... chyba . Nowy rok, nowy nick! Człowiek potrzebuje odmiany, co nie?
To pozdrawiam Was Wszystkich Noworocznie! Ktoś kiedyś powiedział (i to mis się bardzo spodobalo i eksploatuję to teraz ), że przyszłość jest prezentem, jaki robi nam przeszłość. Życzę Wam więc Moi Drodzy wspaniałych prezentów od minionego roq na ten Nowy 2007! Oby doświadczenia z a.d. 2006 zaowocowały samymi dobrymi rzeczami w a.d. 2007!
O qrczę... szkoda tylko, ze w kalendarzu przybył mi jeden roczek... cóż... muszę z tym jakoś żyć .
To pisałem ja, Mateusznia (vel Mariusznia, vel Mario -> to takie stare sqrki już ) |
Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2007-01-02 18:35:00 Mario, trza przyznać, że masz speeda , ja to przeobrażenie zauważyłem już w zeszłym tygodniu . No więc nowy-stary kolego życzę ci też wszego dobrego na nowy etap życia |