Cytat:
|
2007-01-07 15:22:21, sterciu pisze:
otóż wady ave po lifcie bo miałem takie , dwie sztuki nawet , jedną D4-D drugą D4 a wiec to co je trapiło : |
|
To może po lifcie cos zepsuli...
Cytat:
|
dwukrotne awarie kompa w niej , |
|
Brak.
Cytat:
|
na wiekszych dziurach w jednej i drugiej trzeszczenie deski rozdz. , |
|
Brak - zresztą, takie "wady" likwiduje się np. silikonem.
Cytat:
|
sprzegło po przebiegu 150kkm w D4-D a własciwie to co z niego zostało do wymiany sie kwalifikowało (a nie jezdze z nogą na sprzegle ani nic co by mogło je skończyc szybciej), |
|
Bez mala 160 tkm i fabryczne sprzęgło - przy takim przebiegu raczej normalna sprawa, toż to wymiana eksploatacyjna, nie wada.
Cytat:
|
problemy z fabrycznym immobilizerem , |
|
Brak.
Cytat:
|
branie oleju w D4-D i to od prawie nowosci a w ale w aso twierdzili ze wszystko jest ok , |
|
W 3SF-E - brak.
Cytat:
|
wycieki z układu chłodzenia , |
|
Brak.
Cytat:
|
układ wspomagania do d... , w Cari sie lzej kreci kierą niz w ave po lifcie choć jest opinia ze w Cari wspomaganie jest słabe , |
|
Nie jeździłem nigdy cari, ale w avensis wspoaganie jest wystarczające.
Cytat:
|
awarie elektryki szyby w drzwiach lewych przednich |
|
Brak.
Cytat:
|
parujące wnętrze podczas deszczu ale zauwazyłem to w wiekszosci aut juz , w octawi tez jest ta przypadłośc , |
|
Przypadłość aut z klimatyzacją - bez jej użycia szyby szybciej parują.
Cytat:
|
jeszcze pare dupereli było ale to typu parujące reflektory , stopy które czasem sie nie wyłączały i wsumie bym do tej pory nie wiedział o tym gdyby nie kumpel który kiedys jechał za mną i sie dziwił jak ja to robie ze przyspieszam a zarazem jade na hamulcu , no zarówek to nie licze bo to w kazdym sie mogą przepalić |
|
Znów brak...
Cytat:
|
układ hamulcowy był ok , juz zmieniony w stosunku do ave przed liftem |
|
Z powyższego wynika, że albo ja trafiłem super egzemplarz, albo Ty trafiłeś jakieś felerne egzemplarze...
Pozdr. P.