Carina E złoty liftback poszukiwana.

« Poprzedni | Następny »
Czołem !
Zadzwonił do mnie dzisiaj jakiś koleś przedstawiając się jako pracownik jednej z naszych TV i mówi, że poszukuje do wypożyczenia do zdjęć w jakimś serialu na dzień lub dwa złotej Cariny E koniecznie liftbacka.
Pewnie wydłubał gdzieś moje namiary na którymś forum z wątku o spotkaniach, bo pierwsze jego pytanie było, czy organizuję zloty Toyoty.
Ponoć zdjęcia mają być w Krakowie 13-14.01 lub nawet tylko 14 w godzinach 8-20.
Ile w tym prawdy - nie mam pojęcia, ale jeśli ktoś ma takiego bolida i jest zainteresowany to dajcie cynka na priv lub tel. to dam numer do gościa.
Pozdro.

-----------------
*** Try not. Do or do not. There is no try. ***

U nas w Białym jeździ taka złota (LB) diesel, ale na taxówie. Nie wiem, czy przyda się do skręcenia, bo ma już 650.000 najechane i z lufy jej bucha takim strasznym, czarnym czymś. Ostatnio, jak mnie podwoził, to mówił, że przy silniku jeszcze nic nie grzebał, także do Krakowa powinien dojechać o własnych siłach

Ciekawe ile płacą za takie wypożyczenie ? Myślę, że złotówie (taksiarzowi) bardziej by się opłaciło wypożyczenie auta niż stanie cały prawie dzień dzień na postoju.
TV nieźle płacą. NIe tak dawno temu jedna moja znajoma poszła na casting do arcydzieła sztuki telewizyjnej pt. Detektywi.
Załapała się i "wystąpiła" w jednym z odcinków. Odlądałam, bo się pochwaliła kiedy będą emitować.
Cała scenka wyglądała tak, że Ula wyszła na klatkę schodową i oznajmiła tam zgromadzonym, że "w piwnicy jest trup".
I to by było na tyle. Zainkasowała 150 zł.
Pozdrowienia

Cytat:
2007-01-11 07:17:52, marcin032 pisze:
U nas w Białym jeździ taka złota (LB) diesel, ale na taxówie. Nie wiem, czy przyda się do skręcenia, bo ma już 650.000 najechane i z lufy jej bucha takim strasznym, czarnym czymś. Ostatnio, jak mnie podwoził, to mówił, że przy silniku jeszcze nic nie grzebał, także do Krakowa powinien dojechać o własnych siłach

no własnie tez o niej odrazu pomyslałem

a tak na marginesie
to wiedza jakie fury brac do filmów czy tam serialów

uważj żeby jakiegoś podatku ci nie dołożyli... albo kary za zloty bez pozwolenia ,zle odwiedzać cię będziemy

Ja daja dole hollywodzka to mozna swojego przemalować a jak nie to chyba ciezko znaleźć bo to kolor tylko malowany z jak to sie mowi z braku laku bo w fabryce nie mieli chyba takich kolorow

« Poprzedni | Następny »