| « Poprzedni | Nastpny » |
MEGABAC Honda Prelude 2.2 Trzebnica |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | i to miao miejsce 2.12 ??? Dobrze wiedzie, e sie co takiego odbywa, szkoda e ju byo. |
dr_Killer (S) SQAD MEMBER FORD MUSTANG Olenica/Dbrowa | No wanie na przyszo poinformujcie nas tu na forum o podobnych imprezach....... |
Grzechu SQAD Sympatyk Seat Ibiza '00 Legnica | A moim skromnym zdaniem - na przyszlosc moze zamiast mnostwa kiepskich fot - wybrac troche mniej ale lepiej je pokazac? |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | Fajnie, oczywicie jak zawsze ja musz mie szko |
MEGABAC Honda Prelude 2.2 Trzebnica | Witam,
Na prosbe o wczesniejsze info: Dnia 10.02.2007 (niedziela) na wroclawskim torze na Niskich kach odbdzie si impreza "Studenckie Rajdowanie". Start imprezy: Mysle ze kolo 9:00 bo od 7:00 jest BT. Dla kibicow wjazdowka o ile sie nie myle jest za free. Wyscigi "na dochodzenie". Startuj 2 auta w rnych miejscach na tym samym torze, no i kto szybciej dojedzie do mety po dwu lub trzykrotnym(w zalenoci od iloci uczestnikw) pokonaniu trasy. Przewidziano po 2 starty dla kadej zaogi w 5 klasach. klasa 1 pojemno do 903cm klasa 2 poj. od 903 - 1300cm klasa 3 poj. od1300 - 1600cm klasa 4 poj. od 1600 - 2000cm klasa 5 poj. powyej 2000cm Zgoszenia przyjmowane s drog elektroniczn; [email protected] oraz w dniu imprezy w biurze zawodw na Niskich kach 6 Wpisowe; 50 z - regulamin ukae si niebawem! ZAPRASZAMY |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | a ja jak zwykle mam szkoe |
dr_Killer (S) SQAD MEMBER FORD MUSTANG Olenica/Dbrowa |
No to em myla e wezm ci na pilota a teraz... |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice |
a pniej by bya zamiana banana |
| « Poprzedni | Nastpny » | |