Spot śląsko-dąbrowski !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!
aktywność grupy śląsko-dąbrowskiej coś ostatnio drastycznie zmalała z tego też powodu proponuję zrobić spot np. w sobotę tj. 20 grudnia ok.12.00.
stawiam zapytanie o miejsce i sens spotu (będziecie mieli czas przed świętami???)
proponuję 12.00 dlatego, iż wiem na pewno,że syvo rano idzie do pracy, ja z kolei idę na 16.00.....

proszę zabierajcie głosy w tym temacie,bo dawno już się nie spotkaliśmy
a może grupa krakowska nas "nawiedzi".... ???

ja bardzo chetnie magik...
A moze by tym razem gdzies gdzie jeszcze nie bylo np.Gliwice lub okolice.W sumie na zadnym jescze nie bylem bo najczesciej sa w Krakowie a nie chce mi sie nigdy Ladnej na uczelnie taszczyc i z powrotem milo by bylo pochwalic sie swoja bestia przyszla by pora zeby ja umyc wreszcie przynajmniej bo po ostanim SRS w Gliwicach gdzie bylo bloto zamiast sniegu jest juz dobrze zakonserwowana
pozdrawiam i oczekuje z niecierpliwoscia wyznaczenia miejsca spodkania...

ok!
wysłałem powiadomienia wszystkim klubowiczom,którzy mieli wpisane w profilu "śląsk". trochę to trwało,ale mam nadzieję,że się opłaciło i spot dojdzie do skutku mam nadzieje,że nikogo nie pominąłem

co do tego miejsca,to może pczekajmy na większą ilość głosów, dotyczących miejsca i wybierzemy najbardziej odpowiednie dla większości. mnie osobiście Gliwice pasują,bo i tak 2x w tygodniu tam jestem. tylko mam nadzieję,że moja łada tam dojedzie,bo coś jej się znoeu dzieje. ale jutro będzie "walka z ładą" cz..... - już nawet nie wiem która

witam ,jestem szczeliwy i zasmucony ja pracuje niestety we wszystkie dni nawet w niedziele od 10-14-tej jesli było by to w GLiwicach to choć na 30min. może bym sie urwał tylko przosil bym o informacje na poczte ewentualnie gdzie i o której
bede czekał, narazie jak najbardziej jestem za

ok.powiadomię Cię,jeśli oczywiście spotkanie dojdzie do skutku,bo widzę,że zainteresowanie jest raczej liche.

Nie chcecie spotu???!!!
to też napiszcie,żebyśmy wiedzieli,co jest grane.......

no ja bym chcial poznac paru Ladowiczy osobiscie ale widac na slasku to okaz na wymarciu fajnie by bylo sniezek napruszyl mozna by bylo sie poslizgac wspolnie troszke

no ja sie nie pojawie , z wiadomych przyczyn

no to was zmartwie,w sobote prawdopodobnie pojde do pracy niedziele mam miec wolna,ale jeszcze nie jestem do konca pewien bo u mnie sie wszystko zmienia jak w kalejdoskopie.jutro albo najpozniej w piatek bede mial 100% pewnosc,wiec dam znac.
pozdroooffffka

Postaram sie zlapac przemora dohc ale cos ostatnio nie mam na niego szczescia-widzielismy sie ostatnio miesiac temu.

Hej magicy!

Mam w profilu śląsk i jakoś nie widzę wiadomości ???

Ale ja się nie obrażam i myślę, że choć na kwilke bede mógł wpaść -mogą być Gliwice, może być Zabrze jak wam pasuje...

Pozdrawiam Yaroo

Ja chętnie, ale chyba nie dam rady.
Mam trochę zaplanowanych zajęć,
w tym dłubanie przy ładzie (drobnostki) .
Co do miejsca to jeżeli już jakoś w kierunku Wrocławia ciągniemy
(Zabrze, Gliwice), to proponuję Bytom
(Bytomianie! Propozycję miejsca proszę zapodać
Może być plac obok Plejady przy wylotówce na Wrocław (Gliwice)).
Ode mnie do Plejady jest około 22 km
i z Gliwic myślę, że góra 15.

Pozdroofka!!!

sorry Yaroo!
już wiem czemu przeoczyłem - nie ma Cięna liście klubowiczów,przynajmniej na forum.
a nie pomyślałem,żeby przejrzeć inne listy......

ja właśnie siędowiedziałem,że muszę wymienić parownik i muszę skądś skombinować 320zeta!!!
ale jeśli coś się w końcu wykroi,to i tak przyjadę (najwyżej łada za karę zostanie w domu )

myślę,że parking pod Plejadą w Bytomiu to dobrze "wyśrodkowane" miejsce dla większości....

Coraz cieniej widzę tą sobotę , proza życia .
A moze przesuniemy to spotkanko ?

sumując te wszystkie wypowiedzi bym proponował poczekać na jakiś dzien po świętach bo z tego co obserwóje szał ludzi w tych hiper marketach to to woła o pomste jakby coś rozdawali za darmo a pod domami mogą kupić to samo świerze i bez stresu niemoge tego zrozumieć >Wracam do tematu po świętach parkingi będą puste a teraz niema gdzie stanęć ,pozatym śniegu niebędzie a po świętach tak ja wam gwarantuje ta że ja bym proponował chyba realny termin to 27 lub 28 XII jak w łesternie w samo południe co wy nato?

No po świętach np. 27-go XII pasi bardziej.
Może być "jak w westernie".

Na 90% byłbym.

ok,niech więc będzie 27.XII.

ale ja muszę być na przed 16,00 w pracy,dlatego wolałbym chociaż tą godzinkę wcześniej.....

PS:wymieniłem parownik (fajnie,bo jeździ,a źle,bo nie mam już kasy)

no to raczej mnie nie bedzie bo juz pewnie na nartki pojade hehe i trenowac watrobe przed sylwestrem....
no trudno szkoda nawet jakbym chcial to jutro wracam na chate a tam nie mam neta...

ojojoj chyba o kims panie zapomnieliscie .niefajnie

Cześć
27.XII około południa rozumiem , na parkingu , ale gdzie

oki-27 pasuje.

Mam nadzieje że wszyscy spotkamy sie pod Plejadą za Bytomiem w kierunku Gliwic . Dokładnie w miejscu pod dużym słoniem tuż obok głównego wejścia żeby nieszukać sie po parkingu bo może jacyś niedobitkowie będą jeszcze na zakupach a głupio jeździć po parkingu w koło