S O N D A - A N K I E T A
A tak chcialbym wiedziec co o tym myslicie - to tylko chwilke wam zajmie.
| « Poprzedni | Nastpny » |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GO Lada 2107 Krakow |
Gral (M) Loa Szydercw Opel Meriva A Helmond | hmmm.
nic nie myle, bo poza reklam nic mi si nie otwiera. |
krycho MEGA ADZIARZ Lada 2107 Warszawa | Chciaem zapuci sobie sond w przestworza mojej wiadomoci,ale nic si nie wywietla! |
Gral (M) Loa Szydercw Opel Meriva A Helmond | nie rozumiem, czemu pytania o lkp s zadawane poza lkp.
jak masz Krzysiek jakie zastrzeenia, to moe jawnie i jasno, a nie jakie dziwne podchody. |
zax ADZIARZ bya LADA 21072 '88 Konin | A co tu sie dzieje takiego zeby zakada ankiete hmmmm dziwne....
Wychodzi na to ze z szeryfem (moderatorzy) i rad nie panujemy nad forum o co chodzi?? fleszer wyjanij co wiecej-please bo wprowadzasz zamieszanie |
Fruwak SYMPATYCZNY GO Zagrz | eee, ZAX, mysle ze fleszer nie mial jakis niecnych planow ja tam zle tego nie interpretuje hej! |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GO Samara Danzing | Ja zaglosowalem ze jest ok.Ale przydalo by sie zmiana kolorow strony te przyprawiaja o depresje hihihi ale to tylko moje zdanie |
zax ADZIARZ bya LADA 21072 '88 Konin |
A ja troszke zgupiaem hihihihihihihi |
krycho MEGA ADZIARZ Lada 2107 Warszawa | Dlaczego nic mi si nie wywietla? |
soop SYMPATYCZNY GO PT Cruiser 2.4L Limi ... Biaystok |
Ueee tam przesadzasz Goralu... chcial chlopak zrobic ankiete i zrobil, na forum - poinformowal. Nie jest to sonda na stronie onetu. Chyba ze motonews to nasz caly 'Lebensraum'. |
krycho MEGA ADZIARZ Lada 2107 Warszawa | Mj komputer chyba nie lubi Javascriptw (przynajmniej niektrych!) |
sheriffnt Loa Szydercw ada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | Witam
hmmm... ciekawe waciwie po co komu ta wiedza i co z tej sondy wynika?.. jeli kto ma jakie propozycje co do dziaania klubu to moe warto przedyskutowa je na forum?.. |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GO Lada 21072 Vsterås/Sverige | Kochani MODERATORZY (wielkimi przez szacunek dla funkcji)
to po prostu niezalene badania opinii spoecznej , czy to wane kto za tym stoi i jakie ma intencje? Luzik moe nas uratowa... A tak w ogle i troch OT to jestem za zdecydowan cenzura i wprowadzeniem widocznych w avatarze symboli ostrzee. Karane powinno by uywanie wulgaryzmw i wykroczenia przeciwko regulaminowi. Moe to by zmusio kochanych KLUBOWICZW (wielkim przez poczucie nierozerwalnej wsplnoty) do czytania regulaminu. My Krzyacy lubimy porzdek... |
adasco Bardzo Wany GO Roomster & kropek d | a ze spytam Fleszer: po jaka cholere ta sonda?
nie mogles TU po prostu spytac? jak Ci cos nie pasuuje, to mow TU otwarcie, a nie jakies tam podchody odwalasz. Ja tam mowie od razu, co mi sie tu nie podoba. Ostatnio nie podoba mi sie pojawiajaca sie tu tematyka (TFU) pilkarska oraz fryzura Gorala A zanim powiesz ojedno slowo za duzo, zdaj sobie sprawe z paru rzeczy: - ano nie kazdy jest alfa i omega w temacie napraw i czasem moga sie pojawic banalne pytania, tematy -nowi forumowicze nie od razu potrafia szukac odpowiednich watkow -kazdy jakies hobby ma i czasem chce o nim pogadac -a czasem niektorzy chca se pogadac np. o huzarze i d..e maryni |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GO Lada 2107 Krakow | Ojej - nie wiedzialem ze bedzie to tak odebrane- sluchajcie- tak po prostu chcialem wiedziec.
Szukalem po forum, jak zrobic ankiete, i nie znalazlem, wiec stworzylem gdzies indziej. Ale przeciez napisalem TU wlasnie linka, bo mnie TU interesuje! Sluchajcie- nic do nikogo nie mam - ZADNYCH PODTEKSTOW - czysta ciekawosc- nie pojmuje czemu was to urazilo??? Hmm, powiedziec mozna by bylo, ze moze cos na sumieniu uwiera, i dla tego taki tu boj. Niech kazdy to przyjmie do wiadomosci - CZYSTA CIEKAWOSC - i nic poza tym. A to co myslicie o tym, to juz wasza sprawa. Jeszcze raz - nikogo urazic nei chailem, absolutnie nie mam nic przeciw moderatorom, radzie ,czy komukolwiek innemu. Ja osobiscie jestem zadowolony z pracy moderow i rady. Pamietaj - to nie obowiazek glosowac- nie chcesz nie musisz, jam jest tylko ciekaw |
krycho MEGA ADZIARZ Lada 2107 Warszawa | Widocznie Flesz bada nasz postaw obywatelsk i ch brania udziau we wszelkiego rodzaju gosowaniach, sondach i wyborach! Pewnie zmartwia Ci ta niska frekwencja i to dlatego! |
Fruwak SYMPATYCZNY GO Zagrz | ale sie ostatnio wszyscy latwo wpieniaja trzeba uwazac na kazde slowo - az boje sie czy tymi 3 zdaniami nie urazilem kogos. lepiej skoncze na tym - im mniej slow, tym lepiej |
Gral (M) Loa Szydercw Opel Meriva A Helmond | Flesz, ostatnio atmosfera jest napita, ale twoje sowa dziaaj jak balasam. na przyszo, jak kto chce jak ankiet, to wystarczy pogada z moderatorem. |
| « Poprzedni | Nastpny » | |