[S] Toyota Corolla E9 1991 1.3 12V LIFTBACK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jeśli ktoś z forumowiczów poszukuje niezawodnego autka to warto się zainteresować tym samochodem.
1.3 12v EE90 wtrysk
184.500 km
liftback
biały
wyposazenie - elektryczny szyberdach i kiepskiej jakości radio
kompletnie bezproblemowy
od czerwca 2006 wymieniłem:
końcowy tłumik, dwukrotnie wszelkie filtry i świece, filtr paliwa, olej w skrzyni, łącznik stabilizatora wraz z gumkami (tył), sworzeń wahacza przedniego, żaróweczke postojówki
Poprzedni właściciel zrobił rozrząd oraz hamulce.

auto pali od kopyta, silnik nigdy nie przerywał.
Skromny apetyt na paliwo jednak oleju troche połyka (coprawda mniej niż paliwa ale wypadaloby zrobić uszczelniacze - mnie to nie przeszkadza)
Auto w ubiegłym roku zwiedziło kawał europy. M. inn. Skandynawie (szwecja, norwiegia) (12kkm bez najmniejszego problemu) - do wglądu fotostory
Od czerwca ma zrobione 22kkm i w przeciągu tego okresu nie widze różnicy w działaniu samochodu.
W środku jest cicho, nic nie skrzypi.
Niestety na szyberdachu znajdziesz malutkie ogniwa korozji, tak samo jak na przednim prawym blotniku. (nic wielkiego - musisz obejrzeć)
W grudniu robiłem z nadszybiem - ponieważ były tam niepokojące ślady rdzy.
Generalnie stan auta to "dobry+"

dorzucam zimówki - nowe zakupione w listopadzie [frigo2] z gwarancją
Ubezpieczenie: czerwiec 07
Przegląd: styczeń 08
Niespodziewanie i z żalem chce sprzedać to autko ponieważ mam okazję zakupu samochodu moich marzeń na które będe pewnie klął.

zainteresowanych zapraszam na gg 2748828
oraz tel: 504 747 694
Zdjęc na razie nie mam, ale jeśli po przeczytaniu dalej jesteś zainteresowany/na to postaram się zrobić je tak szybko jak to tylko możliwe.
Cena jaka mnie interesuje to 4300 lub 4000 bez opon zimowych.

Zapraszam na próbne jazdy w Krakowie