[s] chlodnica polonez truck z 2 wentylami.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. chlodnia na 2 wentylach.

wymiary:
67cm x 42cm x 11cm (z wentylatorami).

fotki:

cena:
200 pln + przesylka

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2006-06-21 13:50:13 ]

Jestem na kupnie wlasnie duzej chlodnicy od poldka ale slyszalem ze ok 200 to kosztuje nowka w sklepie, pewnie bez wentylatorow.Ja raczej myslalem o pojedynczym wentylu. Zrobie badanie rynku i najwyzej sie odezwe.

cena niby ok tak rok - dwa wstecz. obecnie takie mozna wyrwac taniej, tyle ze trzeba wiedziec gdzie szukac. ale dobra i sprawdzona chlodnica warta tych 200 zl jak ktos na juz potrzbeuje

nowa taka jak na zdjeciu kosztuje 515 pln, aluminiowa ok 300. bez wentyli. coz do kupna nikogo nie zmuszam, ale za mniej nie sprzedam juz wole ja sobie zostawic bo jest w zajebistym stanie.

Jestem bardzo powaznie zainteresowany Napisz tylko skąd jestes Jak nie mieszkasz daleko odebrałbym osobiscie

jestem z torunia wiec raczej wysylka

a juz na pewno nie z Łodzi

Z czego ona jest zrobiona?

chiba mosiezna nie odpowiedziala jak zapytalem jom z czego jest zrobiona

czujniki wszystko jest montuje i działa znaczy sie ??

ano

sie rozwaze propozycje ! musze zobaczyc czy mi kasy wystarczy na to wszystko ! a weze do silnika inagrzewnicy tez dodajesz...

wezy nie

Napisz, ze nieaktualne, ze juz dawno sprzedales

sprzedana

Cytat:
2006-06-22 21:10:56, wojtas7 pisze:
a juz na pewno nie z Łodzi

A już chciałem Ci zapropoować klapy z laminatu w rozliczeniu za tą chłodnice bo kiedyś pisałes ze byłbyś chętny

[ wiadomość edytowana przez: HNT dnia 2006-07-15 14:15:03 ]

klapy bede bral

Witam. Jest ktoś chętny jeszcze na takową chlodnice??? Bo mam do sprzedania identyczna jak na zdjeciach w tym temacie. Wszystko dziala, nic nie cieknie. BDB stan. Sprzedam za 180zl. Jak co to piszcie. Postaram sie zrobic dzisiaj zdjecie to wrzuce tutaj. Pozdrawiam

UP! Chłodnica do sprzedania