[126p FL] Problem ze wskaznikiem paliwa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie dawno skonczylem kapitalny remont mojego kaszla i teraz po poskladaniu wszystkiego mam problem ze wskaznikiem paliwa w moim 126p FL. Wszystko jest podpiete itd. ale wskazowka jest ponizej zera. Przypuszczam ze moze plywak sie zacial w takiej pozycji i nic nie wskazuje ale nie mam 100% pewnosci. Prosze o pomoc. Pozdrawiam Wszystkich

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2007-03-13 00:12:03 ]
[ powód edycji: zle tytuowanie watku ]

Cytat:
2007-03-12 21:43:53, mlody1987 pisze:
Nie dawno skonczylem kapitalny remont mojego kaszla i teraz po poskladaniu wszystkiego mam problem ze wskaznikiem paliwa w moim 126p FL. Wszystko jest podpiete itd. ale wskazowka jest ponizej zera. Przypuszczam ze moze plywak sie zacial w takiej pozycji i nic nie wskazuje ale nie mam 100% pewnosci. Prosze o pomoc. Pozdrawiam Wszystkich

a rusza sie jak wlaczysz zaplon?? bo jak nnie to nie ma styku raczej a jak sie rusza to faktycznie moze byc cos przeciete. A kabelki dobrze podlaczyles??

BTW przeczytaj regulamin, zwlaszcza o tytulowaniu watkow

Tak z ciekawości zapytam czy bak miałeś już przykręcony jak sprawdzałeś wskazania?

tak byl przykrecony pzrewody podpiete jak trzeba, odkrecalem nawet czujnik czy wszystko jest ok. plywak chodzil lekko bez oporow styki do czujnika tez w porzadku dzialaly