Opony Nankang

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jezdzil ktos na tym XR611 165/55 R13 70H ??? rozmiar ten sam ci Pirelli p700 a duzo tansze wiadomo ze jakos napewno nie ta ale wogole czy warto??

jesli temat tu nie pasi to na hyde park mozna przenies ale tu ma wieksza siłe przebicia

pozdro

daj link do tej opony..

wejdz w sklep i wpisz rozmiar 165/55/13
http://oponytanio.pl

Nankang- dobre kungfu
firma tajwańska współpracuje z japońską Yokohamą,
jakosc oponki znacznie lepsza niz oponki polskie,
zimowe oponki- sprzedałem całe zapasy, choc kupilismy je w ciemno jako nowosc ale bieznik j jakosc gumy wygladały jak w oponach wyzszej klasy.

No bo myslałem ze jakis badziew cene mają dość atrakcyjna u mnie w miescie na wulkanizacji, oponiarze krzykneli 180 zeta.

pozdro.

a jezdzi ktos aktualnie na tym??

ja jeszcze nie jezdzilem na czyms takim- na razie miałem całkiem dobre oponki SAVA EFECTA+ ale moze sprawie sobie te nankangi
to ze sa tanie? po prostu tania sila robocza-
rownolegle z nankangiem trafiły do nas naprawde tanie opony- goodride- chinszczyzna totalna, bieznik nawet ładny, kierunkowa, ale jakosciowo nie umywaja sie do nankangów

... ja takie dwa nankangi 165/55/13 wyhaczylem w kraku lekko używane z niemiec przywiezione (jeszcze włoski mają) po 75 zł po małym upuście ........ a ponieważ auto "się" robi a opony czekaja na felgach na założenie to jeszcze nie mogę nic powiedzieć na temat odczuć jezdnych

pozdr. matt

nieznam tych opon ale jesli opony takie jak YOKOHAMA to polecam niedawno zakupilem yoko bdb. opona! Autko dobrze sie prowadz na deszcze spisuje sie znakomicie

Jak juz jestesmy przy chińszczyżnie to mam pytanie czy ktoś z Was jedził na Eventach czy Evantach - gość mi takie oferował nowe 175/70/13 po stówce wraz z założeniem? Cena OK ale co z jakością? Prawdę mówiąc jakoś nie jestem przekonany do wyrobów Made in China

Moze jakies nowe spostrzezenia co do tych nankangow?

andrzej_krakow jaki jest sen kupowania chinszczyzny po 100 jak za 120 w tym rozmiaze mozna kupic yokohame

nankangito Tajwan- chiny są daleeeko za ;]
oponki są robione w kooperacji z yokohamą, więc jakość jest podobna... jeśli chodzi o opony zimowe- sa to jedyne oponki w cenie polskich lub tansze, z domieszką krzemionki (silica) mają agresywny kierunkowy bieznik sa miekkie i ciche...
letnie gumy testowalismy tylko w wiekszych rozmiarach i naprawde dają rade

dla skompców jest inna oponka- chińska- firmy goodride- sa 2 typy- symetryczna H-500 nie polecam, bieznik i jakosc gumy mierne, choc biją na głowe debice passio...
- kierunkowa H-600 (z tych dwóch tylko ta występuje w rozmiarze 155/65 r13) w porównaniu z H-500 ta jest rewelacyjna! zbieramy o niej świetne opinie od klientów którym ją sprzedaliśmy, do Sc, CC matizów, a nawet BMW 5 i Renault laguny II...
na giełdzie kosztuje niecałe 90pln

Takie coś znalazłem na Allegro i się zastanawiam , bo potrzebuję 2 szt. na tył ...
Co sądzicie o nich , mi się wydaje , że są prawie darmo ...
P.

Ja Nankang bede testowal w sobote na torze w Kielcach wiec zdab relacje czy warto sie w to pchac. Slyszalem ze rzeczywiscie na licencji Yokohamy sa robione ale lekko odbieaja jakoscia- dobre oponki za rozsadna cene wiec po co przeplacac- tak mi powiedzieli ...sie okaze

na deszczu moze byc slisko

Olalem nankangi i zakupilem cos w jedynym slusznym rozmiarze 175/50

Ktoś coś wie wiecej o tych nankangach?

KLIK

[ wiadomość edytowana przez: kjub dnia 2007-03-07 12:01:50 ]

ja mam takie cztery zalozone narazie dobrze ale dopiero 2000km zrobilem to nie zdarzylem ich przetestowac i nie mam porownania do innych 13" bo nie jezdzilem.

podłanczam sie do tematu jakie sa najnizsze opony dostepne 13" szerokosc max165??

Chyba 165/55. Nastepne sa 155/65. Nie wiem czy sa jakies wezsze o nizszym profilu. Mniejsze srednice to w 12".