Windows Xp x64 Edition Final.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zna ktoś bo mam ale nie wiem czy instalować? z tego co wiem jest to Windows pod procek AMD x64 tak? może mi ktoś coś więcej powiedzieć? z góry dzięki

Jest to system z dodana obsługa maszyn 64bit ale jak to w microsofcie bywa srednio to im wyszło Jezeli nie masz procka 64 to nie warto

A warto jak mam? właśnie pytam bo akurat mam taką oczywiście oryginalną wersje

tez nie zainstaluj jaką kolwiek linke ktora obsłuzy 64 i na 100% lepiej bedzie to smigac od tego XP

hehe no wlaśnie juz od jakiego czasu mysle nad tym ale no wlasnie...trzeba sie przezwyciezyc :p

Polecam mandrive wiele osob na nia narzeka ale jest full po polsku, i moim zdaniem jest najbardziej przyjazna uzytkownikowi ktory przeszedł z windy na poczatku mozesz miec problemy ale z czasem jak sie nauczysz z nim postepowac to docenisz

a ja polecem ubuntu miałem mandrive ale chodziła duuuuuuzo wolniej niz windows

Ubuntu jest darmowe? bo mandrive hyba nie? I jak wyglada sprawa z programami grami i innymi aplikacjami pod ubuntu? trzeba wszystko ściagac od nowa?

sciagnij mandrive free ta dystrybucja jest darmowa
KLIKENS

Ubuntu

Not Found Klikensa niema :p

To zostaje ubuntu a jak sprawa z programami?? pod ubuntu czyli edytory tekstu itp? gry

Teraz powinno działac

Linuxy wszystkie sa darmowe... powiewaz obowiazuje je GPL tylko bogate dystrybucje dostarczane do ciebie na płytach sa płatne i to tez w porównaniu z Winda pieniadze sa cząstkowe

Edytory to normalnie sciagasz OpenOffice i smiga tak samo a nawet lepiej niz Microsoft Office Z grami to juz gozej ale te kultowe i najbardziej znane smigaja

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2007-03-11 20:06:34 ]

się ściąga z moim netem to troche czasu zajmie Może na początek zainsteluje to i to, tylko czy linux pojdzie na partycji Ntfs?

Cytat:
2007-03-11 20:50:56, Yankee pisze:
się ściąga z moim netem to troche czasu zajmie Może na początek zainsteluje to i to, tylko czy linux pojdzie na partycji Ntfs?

linux utworzy sobie 2 partycje,o ubuntu poczytaj na forum.ubuntu.pl bo ja tylko uzywałem do robienia www, wiec miałem:apacha i edytor odpalony wyszystkei programy, które sądostarczane z dystrybucją działają wyśmienicie i naprawde szybko