Proszę o pomoc klubowiczów z Jeleniej Góry

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Mam problem z gościem z Jeleniej Góry, jest to były wykładowca Elektroniki, wysłałem mu płytę główną od laptopa do naprawy. Od początku gość mi się nie podobał i bałem się wysłać mu ten sprzęt, ale nie miałem wyjścia, nie mogłem znaleźć nikogo kto naprawił by tę płytę. Naprawa w najgorszym wypadku miała kosztować 220zł jeśli będzie przelutowany chipset, grafika i pamięci. No i oczywiście zapłaciłem 220zł. Otrzymałem 3 miesiące gwarancji. Koleś odesłał mi sprzęt i działało tydzień... Odesłałem więc na gwarancję, a ten mi pisze że 180zł muszę mu zapłacić bo wcześniej tylko grafika była przelutowana a teraz trzeba chipset przelutować. Oczywiście powiedziałem że nie zapłacę bo te elementy były na gwarancji i że wcześniej mnie okłamał bo miało być wszystko przelutowane., po krótkiej kłótni zgodził się ją wysłać pod warunkiem że mu przeleje 20zł na konto za przesyłkę. Wpłaciłem i od tamtej pory brak z nim kontaktu, co dzień jest na GG ale ignoruje moje wiadomości.

Więc może ktoś z Jeleniej Góry złoży wizytę u ww elektronika i spróbuje zdziałać coś w tym temacie? Wystarczy krótka wymiana zdań - powinno to go przestraszyć, niech wie dziad jeden że odległość w dzisiejszych czasach to nie problem.

[ wiadomość edytowana przez: saqul dnia 2007-03-19 16:44:04 ]