Witam,
Mam pytanie czy przy pęknięciu paska rozrządu jest możliwość uszkodzenia zaworów przez tłoki.
| « Poprzedni | Następny » |
gumis1001 Warszawa | Witam,
Mam pytanie czy przy pęknięciu paska rozrządu jest możliwość uszkodzenia zaworów przez tłoki. |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | Ten silnik jest bezkolizyjny |
pyrekcb TOYOTA DRIVER ![]() 30 motocykli i motor ... Warszawa | Potwierdzam! |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska |
nawet jak bedzie duzo nagaru na tlokach ? |
marcinm TOYOTA MANIAK ... |
no przecież napisał że szuka
pzdr |
pyrekcb TOYOTA DRIVER ![]() 30 motocykli i motor ... Warszawa |
Poważnie zapytałeś...? |
faworyt TOYOTA DRIVER Toyota Carina 2.0 GLi Krapkowice | Bezkolizyjny |
twrzodak ->Toyota Parking Only<- Avensis Piastów | Tak z ciekawości, a czy 2C-TE też jest bezkolizyjny? |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2C jest kolizyjny, 2C-T też. Twój pewnie także.. [ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2007-03-23 16:50:28 ] |
SzybkiLopez Mazda 626 GW W-wa | z tego co mi wiadomo (bazuje na prasie motoryzacyjnej) to WSZYSTKIE diesle bez wyjątków są kolizyjne (lepiej nie liczyć na cud) |
Robbee Carina E Zabrze | Ja mam CarineE z silnikiem 3sfe i z tego co mowili mi w ASO Toyoty, to ten silnik jest bezkolizyjny.
Mam jednak pytanie - w jaki sposób ta bezkolizyjność jest uzyskana? Czy poprzez ukształtowanie denka tłoka tak, żeby mieściły sie tam otwarte zawory? Nikt, kogo do tej pory pytałem nie byl w stane mi odpowiedziec na to pytanie. Jeśli ktoś mógłby przesłać zdjęcia takiego tłoka, to będzie super. |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout |
Kiedy zobaczę fotki Twojej cari w galerii? |
SzybkiLopez Mazda 626 GW W-wa | postaram się jak najszybciej nadrobić braki.... chociaż jak patrzę na zdjęcia Twojej to aż mi trochę wstyd |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska |
|
Perzan TOYOTA MANIAK ![]() ST191L-DWMNKW Kraków |
Tak, tłoki mają "gniazda" na zawory. Zdjęcie mogę zrobić przy najbliższej okazji zdejmowania głowicy, co mam nadzieję nieprędko nastąpi
Pozdro. ----------------- *** Try not. Do or do not. There is no try. *** |
| « Poprzedni | Następny » | |