Witam serdecznie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich serdecznie.

Jestem nowym userem, mam nadzieję, że nie zostane od razu zjechany za to ze zakladam nowy temat aby sie przywitac... bo oporocz przywitania bedzie jeszcze jedna sprawa ale o tym pozniej

Z Esperem mam doczynienia od 9 lat, a od 5 czasami sobie śmigam tym autkiem. Autko jest mojego ojczulka jest to seria 1.5 i poki co ma 60tys przebiegu..

Autko jest jak dla mnie i na moje potrzeby super... I teraz durga sprawa, wlasnie jestem w trakcie szukania swojgo wlasniego srodka lokomocji i oczywiscie nie bedzie to inny wybor jak espero

Mam ogromna prosbe, poniewaz szukam juz jakis czas czegos co by sie nadalo na zakup, chcialbym zebyscie w miare mozliwosci jakbyscie widzieli cos ciekawego i godnego uwagi podali namiar...
Oczywiscie allegro itp odpadaja bo sledze je na bierzaca, ale moze traficie cos ciekawego na miescie czy wsrod znajomych.

Mam nadzieje ze jak pisalem wczesniej nie zjedziecie mnie na dzien dobry. Probowalem juz wczesniej jakis czas temu sie zareejstrowac neistety bez skutecznie...

Witam jeszcze raz i pozdrawiam

Rafał

jak chcesz kupić espero to tylko z silnikiem 2.0 - praktycznie tyle samo pali, a osiągi wiele lepsze niż 1.5