podobno od maja rusza nowa siec kom. następna konkurencja dla plusa,orange i ery? podobno pochodzi ze stanów. Ciekawe ceny mają no i neta za darmo
zobaczymy
Moje.i123
| « Poprzedni | Następny » |
vipmarek Forumowicz opel omega B kombi warszawa | podobno od maja rusza nowa siec kom. następna konkurencja dla plusa,orange i ery? podobno pochodzi ze stanów. Ciekawe ceny mają no i neta za darmo zobaczymy
Moje.i123 |
vipmarek Forumowicz opel omega B kombi warszawa | mi też sie podobają ich ceny. Ciekawe jaki haczyk mają? ja juz sie zalogowałem może mnie wybiorą do testowania. Pleya testowałem , świetna zabawa za free |
osski Pełnoprawny Klubowicz Astra F Łódź | no ja niestety nie mialem okazji playa testowac, al emoze tutaj sie uda |
MSJ Pełnoprawny Klubowicz Seat Leon Warszawa |
Na pewno
Copyright © i123 mobile™ - 1. kwietnia 2007 - Phone products and company names mentioned on this web site are trademarks of their respective owners - April Fools' Day |
vipmarek Forumowicz opel omega B kombi warszawa | |
vipmarek Forumowicz opel omega B kombi warszawa | nowy operator atu jest to o czym mówiłem |
FilipTeodorek Opel Astra H / Opel ... GrodziskMazowiecki | no bedzie i startujemy niedlugo z ta siecia zobaczymy co ciekawego bedzie
a jak by ktos chcial dekoder cyfrowego polsatu zapraszam! |
jan_10 Pełnoprawny Klubowicz Forester 2.0 turbo w ... Poznań | kurde może wrescie, będzie konkurencja, bo PLAY spodziewałem sie czegoś lepszego.... bo jak narazie nic niczego ciekawego nie wprowadził jedyna rewolucja to była heyah a tak wszyscy to samo... |
Didi1102 Forumowicz Hyundai Pony GLSi 93 ... Rybnik | hehe
|
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | No i wyszło szydło z worka
Prima Aprilisowy żart |
| « Poprzedni | Następny » | |