MotoNews.pl

Lakiernik- legnica i okolice

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

musze pomalowac 2 elementy- zderzak tylny ktory jest jakis matowy i pomalowany byl farba ktora w polowie juz z niego zeszla i drzwi ktore sa porysowane, ponadto trzeba zrobic rdze na nadkolu

wiem ze jest paru klubowiczy z legnicy i okolic, moze ktos ma juz jakies doswiadczenie, zakladow w samej legnicy i okolicach jest duuzo dosyc.

potrzebuje jakiegos taniego i dobrego, bylem w paru, i po 250 za element i chyba 450 za nadkole a jeden to nawet zderzaka nie chcial pomalowac bo mowil ze i tak bedzie schodzic farba i tak

pozdro

za nadkole dalem ja 250zl (fraba perla, wstawka, lakier bezbarwny)
niektorzy chcieli nawet 600zl za nadkole
wiec musisz naprawde dooobrze poszukac
Cytat:
a jeden to nawet zderzaka nie chcial pomalowac bo mowil ze i tak bedzie schodzic farba i tak

jemu to chyba mozg zszedl od zaciagania sie farba....

Cytat:
2007-04-29 14:19:51, radekbox pisze:
za nadkole dalem ja 250zl (fraba perla, wstawka, lakier bezbarwny) niektorzy chcieli nawet 600zl za nadkole wiec musisz naprawde dooobrze poszukac jemu to chyba mozg zszedl od zaciagania sie farba....

bo moje zderzaki sa jakies dziwne, nie sa takie jak reszta elementow lsniace i gladkie,ale jakby matowe, moze pozniej zdjecie wrzuce.

on mowil ze to nie sa zderzaki przeznaczone do lakierowania

rzeczywiscie, podejrzewam ze to sa czarne nieoryginalne, od najbiedniejszej wersji,nie do lakierowani a ktos tanio je kupil i je pomalowal.

250 za rdze to rzeczywiscie malo