Stag 300 montaż w lubelskim

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na początku ponieważ jestem nowym użytkownikiem chciałbym się przywitać
Mam do Was takie pytanko: posiadam Forda Mondeo 1,8 i zamontowana instalkę II gen. Ponieważ sporo z nią jest kłopotów chciałbym zamienić ją na sekwencję. Po długim namyśle wybór padł na Staga 300.
I teraz czy ktoś mógł by polecić dobry warsztat z lubelskiego, taki w którym założą mi ta instalację a po drodze czego nie popsują, tak jak to było z poprzednią nio i oczywiście nie zedrą ze mnie masy forsy
A może na forum jest osoba która by się podjeła jej założenia, ponieważ nie potrzebuje żadnych papierków, a sam nie do końca bym potrafił
Z góry dziekuję za podpowiedzi.
Pozdrawiam Sebastian

Jeżeli interesuje cię Stag 300 z dobrym osprzętem za rewelacyjną cenę to proponuję Łuków ul. towarowa Założą za około 1800 zł. Robią kilka samochodów dziennie więc muszą mieć doświadczenie Nie wiem jak sobie poradzą z Twoin Fordem bo słyszałem że nie lubią się gazować ale może STAG-300 sobie poradzi Trzeba będzie zadzwonić i dopytać WAŻNE Dużo rozmawiaj przed montażem ustal dokładnie szczegóły bo w trakcie montażu nie możesz przebywać w warsztacie Mam nadzieję ze nie doradziłem żle Pozdrawiam Tel. do warsztatu 602 395 884