| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
RumJanek Sympatyk FEFK Audi A4 B6 Quattro Gravesend | 2007-05-01 15:23:48 Mam male pytanko: czy do tego silnika mozna zamontowac turbine?
Jesli tak to jaka jest najbardziej polecana, jakie sa jej koszty (uzywka), co musze zakupic i ewentualnie przerobic? Pytanie dla osob siedzacych w temacie
Pozdrawiam, Rum... |
RumJanek Sympatyk FEFK Audi A4 B6 Quattro Gravesend | 2007-05-01 15:32:39 Bo wiesz Remarq, tak jakos nabralem sentymentu do tego essa...
chcialbym go przerobic na cos ciekawego jak ma juz zostac
I tak bede potrzebowal drugiego samochodu dla zony (przyszlej), wiec chcialbym zrobic dla siebie jakas ciekawa zabawke. Wiem ze uzywana turbine mozna juz kupic do 1tys. + kolektory itp. (nie wiem co jeszcze trzeba) i sadze ze wydatek niemalo wyniesie, ale zabawa moze byc niezla. Doradzi mi ktos w tym temacie prosze, czy raczej zaniechac tego i poszukac innego rozwiazania? |
RumJanek Sympatyk FEFK Audi A4 B6 Quattro Gravesend | 2007-05-01 15:42:10 Moze masz racje, ale jedynie moge zapytac tak orientacyjnie bo jak zaspiewaja miz cene za cos takiego tutaj zeby dokonac modyfikacji, to nie wiem czy skonczy sie to na 5k funtow!!
Takie tutaj niestety ceny za nietypowe wynalazki. Sama skrzynie biegow (uzywka) jak zmienialem na warsztacie to zaplacilem 500F!! Zgroza! |
kauczuk-krk Piaseczno | 2007-05-01 16:09:10 to już lepiej wyrzucić RS2000 i kupić 1.8 turbo... w UK pełno takich |
RumJanek Sympatyk FEFK Audi A4 B6 Quattro Gravesend | 2007-05-01 16:18:39
Widze kolego ze nie byles na wyspie lub nie wiesz o oplatach i ubezpieczeniu samochodow sportowych... podpowiem: - roczny tax (podatek drogowy) od tej pojemnosci- ok. 180F - ubezpieczenie, zalezne jaki samochodu: ilesc drzwi, sport, TURBO, ilosc lat w polisach tutaj etc. = 800-1k funtow... chyba latwiej zmodyfikowac lub kupic cos innego w Polsce, jak kupic taki samochod tutaj. Jak sie myle to poprawic prosze |
kauczuk-krk Piaseczno | 2007-05-01 16:24:49 ja mówię o kupieniu zeteca turbo o pojemności 1.8 i swapowaniu go do Twojego auta... |
RumJanek Sympatyk FEFK Audi A4 B6 Quattro Gravesend | 2007-05-01 17:23:07
Wow! robi wrazenie, ale chyba bede musial zrezygnowac z tego bo tansza opcja bedzie znalezienie czegos innego i uturbowionego niz modyfikacja essiny
Dzieki za zerkniecie tutaj |
pytlar Sympatyk FEFK Chrysler Aspen Prabuty | 2007-05-01 17:46:32 jak sie znerwuje jeszcze troche to moze chcesz sie zamienic |