MotoNews.pl

żarówki w Corolli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przepaliła mi się żarówka od świateł krótkich w Corolce 2001(ta od strony kierowcy).Pomijając to ze przy wymianie trzeba wymontować aku to chciałbym wiedzieć jakie tam żarówki się montuje H????Gdzie poza ASO je zakupić po rozsądnej cenie?
CZy w alarmie Challenger jest tryb serwisowy tak by nie wył po odłączeniu akumulatora(nie posiadam kluczyka do syrenki)
Jakie są ewentualne koszty wymiany w ASO(ostateczność)
Sprawa jest dość pilna więc proszę o jak najszybsze porady

Po gwarancji mozesz wymienić gdzie chcesz. Ja wymieniałem w ASO, bo w E12 nie można samemu dobrać się do żaróek. Koszt ok 30 zł za wymianę + koszt żarówek (zależy jakie wybierzesz).

Cytat:
2004-12-06 16:54:17, Jackal pisze:
Po gwarancji mozesz wymienić gdzie chcesz. Ja wymieniałem w ASO, bo w E12 nie można samemu dobrać się do żaróek. Koszt ok 30 zł za wymianę + koszt żarówek (zależy jakie wybierzesz).

no właśnie ja nie wiem jakie tam pasują H ile????????????

Cytat:
2004-12-06 17:01:30, GoldCorolla pisze:
no właśnie ja nie wiem jakie tam pasują H ile????????????

Ja mam H7, zadzwoń do ASO to Ci podadzą czy H4 czy H7.

Cytat:
2004-12-06 17:46:20, Jackal pisze:
Ja mam H7, zadzwoń do ASO to Ci podadzą czy H4 czy H7.

Już wszystko wiem -zwróciły się pieniążki wydane na ks obsługi
żarówki to HB4 - mijania a HB3 drogowe cena 26pln (choć nie tak łatwo dostępne).Wymienione we własnym zakresie więc 30pln w kieszeni.Dzięki za zaineresowanie tematem Jackal

witam.
podepne sie do tego starego watku by nie tworzyc juz nowego.
Kupilem wlasnie Corolke z 2000, 3 d po liftingu (czyli dzis jest to moj debiut na tym forum).
Czy Blue Vision sa legalne?
W poprzednim aucie mialem takie zaroweczki i nikt nic nie mowil- bo mialy homologacje.
Macie jakies sklepy gdzie moge to kupic taniej w stolicy??
Na allegro szukalem - znalazelm 1 aukcje.
Pzdrawiam - mam nadzieje ze bedziemy sie tu przez dluuugggggggiiiiiiiiiiii okres spotykac tu.