4 miesiace....
Osiol jestem i tyle
. Nie ustapilem pierwszenstwa POLONEZOWI TRUCK!
. Nie wiedziec czemu myslalem ze ulica przez ktora przejezdam jest jednokierunkowa i patrzylem tylko w prawo gdy samochody jechaly ruszylem do przodu, prosto na trucka!
Malo tego koles ZA CHiNY LUDOWE nie chcial spisac oswiadczenia i dac se spokoj , bo to samochdo "firmowy" i sie bal. Czekalismy na drogowke 3,5 GODZINY! I jeszce mi dowalili mandat, niewielki ale jednak jest. Natomiast do rzeczy jezeli chodzi o samochod.
Gosc jechjal jak na niego wpadlem, wiec zaczalem mu przy prawym przednim kole a skonczylem na prawym tylnim (konczc przebijaniem jego opon tylniej). Wiec mnie poszedl lewy reflektor, atrapa,zderzak i maska. Prawy reflektor troche sie przekzywil. Blotniki nietkniete z tego co widzailem. Samochod pali i chodzi rowno itd. ALe.....gdy przyspieszam ostron to slysze terkotanie, jutro to musze obadac w swietle dziennym, nie jestem pewien czy cos sie urwalo i wisi czy np. jest jakas dziura w wydechu bo dzwiek jest podobny. Mam nadziej w kazdym razie ze szkoly wewnetrzne sa nieduze
(((.
Tym samym, szukam po kolei, bo narazie nie bede mial na wszystko kasy
. Maski w kolorze jak na foto (taki sliwkowy, dosyc popularny) reflektora , zderzaka i atrapy do ghia. Chcialbym uniknac malowania elementow ale nei wiem czy mi sie uda kupic w tym samym kolorze.
Ehhhh ale zem nie matol
. Kumplowi pozyczylem aparat, jak wroci w przyszlym tyg to podrzuce zdjecia tej kraksy.