Witam.
Wymieniłem ostatnio wahacz w Essim na nówke a od wczoraj wydaje dziwne odgłosy( chrobotanie ) przy hamowaniu, ostrzejszym ruszaniu.Jak temu zapobiec?
| « Poprzedni | Następny » |
Roberto126 Mondeo Chełm/Lublin | Witam.
Wymieniłem ostatnio wahacz w Essim na nówke a od wczoraj wydaje dziwne odgłosy( chrobotanie ) przy hamowaniu, ostrzejszym ruszaniu.Jak temu zapobiec? |
WilK Honorowy Członek Klubu Black Magic Prowansja | A tuleje dobrze osadzone? I jakiej produkcji ten wahacz? |
Roberto126 Mondeo Chełm/Lublin | wahacz produkcji niemieckiej firmy SBS NK. |
WilK Honorowy Członek Klubu Black Magic Prowansja | Jeśli śruby mocujące i sworzeń zwrotnicy dobrze dokręcone, to czepiłbym się jednak tego wahacza. |
Roberto126 Mondeo Chełm/Lublin | Posprawdzam dokładnie dokręcenie śrub.a jezeli nie tuleje do wymiany?? |
WilK Honorowy Członek Klubu Black Magic Prowansja | Takie to wahacze czasem. Na szarpaka trzeba by podjechać. A jeśli wolno - ile kosztował? |
Roberto126 Mondeo Chełm/Lublin | kompletny 90zl
|
WilK Honorowy Członek Klubu Black Magic Prowansja | No, to dużo tłumaczy ![]() |
Roberto126 Mondeo Chełm/Lublin | Ile kosztuje oryginał? |
WilK Honorowy Członek Klubu Black Magic Prowansja | Lemfoerdera 165 zł. Motorcraft około 200. |
ThomasB Peugeot 407 Toruń | Może ten stary wahacz tak głośno hałasował, że nie słyszałeś tego chrobotania już wcześniej? Hie, hie |
Roberto126 Mondeo Chełm/Lublin | Byłem dziś na szarpaku i co sie okazało zle był wahacz dokręcony.
Kolega WilK miał racje
Narazie jest dobrze oby tak dalej |
| « Poprzedni | Następny » | |