| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2007-05-14 18:23:50 Kolego Tobie chodziło chyba o rocznik 1998 bo 1988 to taka corolla jak moja
a temat przeniosę na ogólną kategorię. |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-05-14 19:57:58 to zwracać uwagę to standardowo
pierwsze pytanie czy ma książkę serwisową jeśli jest to pierwszy właściciel to nie ma bata książka musi być inaczej może coś być nie tak z przebiegiem (zwróć uwagę na wytarcie kierownicy, gałki zmiany biegów, pedałów, czy stan fotela kierowcy) co do silnika to sie nie wypowiem bo akurat o tym silniku nie wiem nic
jesli chodzi o 2/3 czy 4/5 drzwiowa to w sumie zalezy od ciebie i twojej rodziny popatrz ile teraz jeździsz sama ile z kompletem osób i dobierz do swoich potrzeb (choć to jest akurat raczej ostatnia sprawa na która powinieneś patrzeć przy zakupie) a ile utargujesz to tyle bedzie twoje zawsze to jakis 'zwrot" (pokrycie) kosztów rejestracji i takich tam będzie |
R_K Toyota Corolla E-11 ... D_G | 2007-05-14 21:10:48
Zgadza się, chodzi o rocznik
Książki serwisowe są, nie prowadzone do "samego końca" chyba przy większości aut tak jest, jakie dokładnie wpisy sprawdzę jutro. Co do kierownicy i pedałów czy gałki zmiany biegów nic nie zauważyłem niepokojącego, dołączone zdjęcia dosyć dokładnie oddają stan faktyczny, na narożniku jednego fotela kierowcy widać "zmechacenie". Co do ceny, chodzi o to czy nie za dużo wołają? Znalazłem jeszcze jedną , z lepszym wyposażeniem i silnikiem o podobnej cenie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2717534 może ktoś z forumowiczów oglądał naocznie i ma wyrobione zdanie? Czy normalną sprawą jest, że napis TOYOTA w tych modelach ,na szybach bocznych jest napisany jakby odwrotnie? Z lewj strony czyta się normalnie, stojąc przy samochodzie, a z prawej aby było "normalnie" pasuje siedzieć w samochodzie. Pozdrawiam. |
Zawilczak TOYOTA DRIVER Avensis Wagon D4D Warszawa | 2007-05-14 21:44:10 Z opisu i z miejsca montażu diody od alarmu wyglada na jakieś firmowe autko, więc dokładnie bym oglądał bo o takie samochodziki dba się "troszkę" mniej. Cena zależy od stanu. Targuj się |