Klima nie działa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
problem dotyczy toyoty corolli 1,4 z 2001 roku klima nie działa
kumpel był ją napełnić w jakimś serwisie klimatyzacji
uzupelnili, sprawdzili, twierdzą że wszystko jest sprawne i nie wiedzą co może być nie tak - odsyłaję do serwisu toyoty
klima nie działa nie zapala się nawet lampka kontrolna
co może być nie tak?

Cytat:
2007-05-14 12:50:23, masz12 pisze:
problem dotyczy toyoty corolli 1,4 z 2001 roku klima nie działa kumpel był ją napełnić w jakimś serwisie klimatyzacji uzupelnili, sprawdzili, twierdzą że wszystko jest sprawne i nie wiedzą co może być nie tak - odsyłaję do serwisu toyoty klima nie działa nie zapala się nawet lampka kontrolna co może być nie tak?

Zobacz czy jak wlaczasz swiatla klawisz AC sie podswietla moze ktos zapomnial kostke wsunac,

klawisz AC był sprawdzany jest ok

To jak napelnili jak nie dziala?Dzialala kiedykolwiek i przestala czy juz tak kupiles.

działała i przestała
w serwisie klimy stwierdzili że trzeba ją nabić bo gdzieś ma nieszczelność
nabili sprzwdzili wszystkie elementy i nie działa
twierdzą że trzeba jechać do serwisu bo pewnie są błędy w sterowniku
nie znam się na toyotkach nic a nic i nie wiem czy maja rację czy nie

Cytat:
2007-05-17 16:18:06, masz12 pisze:
działała i przestała w serwisie klimy stwierdzili że trzeba ją nabić bo gdzieś ma nieszczelność nabili sprzwdzili wszystkie elementy i nie działa twierdzą że trzeba jechać do serwisu bo pewnie są błędy w sterowniku nie znam się na toyotkach nic a nic i nie wiem czy maja rację czy nie

Jakie bledy? tam nawet niema sterownika klimy tylko taki maly dupsel zwany AC amplifire.Masz jakis drobny problem z instalacja.

podpieliśmy sprężarke pod akumulator i chłodzi tylko nie podbija obrotów
przycisk się podświetla i jest sprawny
elektryk przeglądał elektryke i stwierdził że jest ok twierdzi że komp ma cos z tym wspólnego i to on nie puszcza kimy
nie wiem już sam chyba będzie trzeba podjechać do serwisu toyoty

[ wiadomość edytowana przez: masz12 dnia 2007-05-21 16:31:11 ]