No tak jak pisalem mam juz 3L testowy nowy zbiorniczek na plyn do spryskiwaczy

dziala fajnie. No jak juz pisalem teraz muszem kupic sobie beczólke piwka 5L wypic

i przystapic do montazu, chyba zamocuje taka beleczke na srubie podajrze od amora i dam 2 opaski na poczatek i na koniec beczółki no zreszta to juz maly problem gorzej z samą beczółka czy ktos z was widzial gdzie w markecie w wawie piwko w beczółkach zywca warki (czerwonej) lub najlepiej tatre ?? Bo u mnie jest tylko Tyskie a ja akurat nie przepadam no jeszcze Leszek zielony moze byc

Co do samego psikacza to nie bede przerabial na ten od Cieniasa moim zdaniem te oryginalne sa fajniejsze. Aha pewnie to wiecie ale napisze bo moze ktos nie czytal artykółu w warto wiedziec (tak jak ja)

trzeba zrobic na korku dziurke bo mi tak ten baniaczek wessalo ze myslalem ze peknie

no i jeszcze jedno musialem uszczelnic polaczenie pompki ze zbiorniczkiem mialem tylko patex super fix ale trzyma nastepnym razem (jak juz bede mial beczolke) bede mial juz sylikon
Pytanka dodatkowe gdzie mi wychromuja za rozsadne pieniazki w wawie dekiel zaworow, oslonke kolektora i dekiel puszki filtra powietrza ?? Jak ktos ma jakis numer tel to niech da tu lub na priv
no i jeszcze jedno prawdobodobnie jeszcze w tym miesiacu bede mial dolot z kwasówki, ta mala rurke z boku tez wszytko od Janka (pewnie znacie). Co do kolorowych przewodow gazowych i do cieczy to dowiedzialem sie ze robili kiedys niebieskie do gazu ale juz nie ma postanowilm wszytkie rurki wpakowac w peszel nie wiem tylko jaki kolor chyba wezme pomaranczowy lub zolty
Co do kabli WN jeszcze nie szukalem
Ufff ale sie rozpisalem
pozdr