Jakie radio do samochodu-coś godnego polecenia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam jakiegoś radyjka do samochodu na CD/MP3 Jakie polecacie firmy bo jest ich mnóstwo i mam mały kocioł w głowie Tylko nie piszcie mi o bublach z allegro za 149 zł KUP TERAZ bo chce radio firmowe niekoniecznie nowe ale żeby spełniało swoje funkcje. Jaki wy macie sprzęcior u siebie i co możecie polecić

A tak odrazu to co polecicie ze sprzętu CB - nie za drogie ale w miarę dobre

[ wiadomość edytowana przez: invader dnia 2007-05-08 01:22:11 ]

Nie ten dział. Przenosimy.

no faktycznie nie ten dział ale było grubo po pierwszej w nocy i...
no i jak z tymi radiami będzie polecicie coś

Pionek DEH 2900MP?

PIONEER DEH 9800BT tez jest fajny

DEH 99R, albo DEH P88RS też

Mam Pionka DEH-5800MP i jesst bardzo bardzo .......10 kolorów podświetlenia .......osobno na przyciski , osobno na wyświetlacz. poza tym bajerem to jak to Pioneer......niezawodny i super dźwięk
Z czystym sumieniem polecam

Skorzystaj Kolego z wyszukiwareczki, nie gryzie, obiecuję

Poza tym nikt Ci tu radia z allegro za 149 nie będzie wciskał

Określ tylko jeszcze "za ile" i czy przykładowo nie wolisz lepszej jakości radia bez mp3, no i ogólnie czy nowe czy uzywane, ale przede wszystkim czego od niego oczekujesz i czy masz zamiar rozbudowywać instalacje(wzmacniacz, może kilka itp)

Pozdrawiam

http://allegro.pl/item193672853_blaupunkt_brighton_mp27_nowy_fv.html
bardzo fajne radyjko zobacz jak chcesz

Pioneer 2900 najtanszy, 300 zł na allegro, gwarantuje zadowolenie

ja polecam jakiegos clarionka lub alpine te marki uznaje juz miałem duzzzzo radyjek i nie kupił bym radyjka innej firmy na dzien dzisiejszy clariony od 500 ponad sie zaczynaja juz przyzwoite ale nie wszystkim sie podoba wyglad natomiast nadrabiaja jakoscia osobiscie mam alpine 9812rb i jestem z niego strasznie zadowolony juz 2 takie same radyjko bo pierwsze mi ukradli

Cytat:
2007-05-14 23:59:42, marcinson pisze:
ja polecam jakiegos clarionka lub alpine te marki uznaje juz miałem duzzzzo radyjek i nie kupił bym radyjka innej firmy na dzien dzisiejszy clariony od 500 ponad sie zaczynaja juz przyzwoite ale nie wszystkim sie podoba wyglad natomiast nadrabiaja jakoscia osobiscie mam alpine 9812rb i jestem z niego strasznie zadowolony juz 2 takie same radyjko bo pierwsze mi ukradli

Zdecydowanie mogę potwierdzić ... Alpine 9812rb

Badz Clarion dxz-668

pozdrawiam

ja mam juz od ponad dwóch lat jVC KD-SH 909 i daje rade

Witam,pozwolicie ze podepne sie pod post kolegi. Mam na oku 2 radyjka Pioneer DEH-3900MP albo JVC KD-G431, ktore moglibyscie polecic?? moze ma ktoś z was takie radyjka?? Pozdro

mam od roku a moze nawet od dwóch blaupunkta SAN DIEGO MP3, fajowo gra ino ma tandetne przycyski, wycierają się, dałem za niego prawie 6 stówek, aha jest do niego też pilot, to dopiero szajs, aby zadzialal trzeba nacelowac na odbiornik z precyzją co do 1cm. NIE POLECAM

a ja mam sony cdx-gt510 i też sobie chwalę
fakt, ze sprowadzony z usa i nie łapie wszystkich fal radiowych (tylko nieparzyste na fm), ale i tak słucham cdczków.

na jakość ani moc nie narzekam

polcam radio fordowskie i wzmacniacz w bagazniku :>

W granicach 300 zl Pioneer DEH-4700 Bardzo fajne proste radyjko MOSFETY itp. Jak dla mnie naprawde daje rade. Jezeli w granicach 500-60 zl HI-END to tylko JVC SH 99R/909R i tylko on

jesli radio to tylko ALPINE ... uzywka za 400-500 zł .. warto

ja mam od marca Alpine 9850i i jestem zadowolony, dałem za roczne 450 zł ;p

[ wiadomość edytowana przez: Skibek dnia 2007-06-13 22:21:44 ]