Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Romanguitar DEADSOUL Opel Omega C Kombi Wrocław | 2007-06-19 15:38:15 Czesc Chłopaki, chcialem sprzedac mojego wraka (o dzwonie pisalem kilka dni temu). Pomozcie gdzie go sprzedac i jak zeby to mial sens. Dodaje opis z protokolu ogledzin:
Opel Omega 2.0 16V, 1999 rok. przebieg: 150000, Uszkodzenia: pokrywa silnika, reflektor przod lewy, wzmocnienie czolowe, zawiasy pokrywy silnika, wzmocnienie zderzaka P, blotnik PL, felga PL, opona PL, szyba P, podluznica PL, podluznica PP, drzwi PL, nadkole PL, rama pomocnicza, miska olejowa, silnik, chlodnica wody, kondensator, drazek kierowniczy L, zwrotnica PL, listwa zew drzwi PL, listwa progowa L, blotnik tl + listwa zew, poszycie zew zderzaka, lampa TL, pokrywa bagażnika (lakierowanie), wahacz PL, podszybie PL – tworzywo sztuczne, blotnik TP, listwa zew drzwi PP, formowanie P 30 sc, formowanie str L 30 sc, tablica rej + ramka – P, airbag kierowcy + pasażer. To jest wszystko z protokolu oględzin wykonanego przez rzeczoznawce z Alianz. Może się okazac ze w silniku jest cos nie tak (miska zahaczyłem o krawężnik). Auto jest z instalacja gazowa, przebieg 150000, poduszki boczne są, hak holowniczy jest ale wymontowany, relingi. Auto jest we wrocławiu, tel do mnie 602 698 073. Jak cos to fotki moge wyslac na maial (5 fotek po 100 kilo). Dzieki pozdrawiam Roman |
![]() Romanguitar DEADSOUL Opel Omega C Kombi Wrocław | 2007-06-30 13:44:59 Czesc, wiem juz, ze za 5 tys moge ja sprzedac. Na tyle wraka Allianz wycenil.
Pozdrawiam Roman |