Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-06-24 11:39:42 Z tego co pamientam znajomy miał kiedyś lusterka od jakiejś daci. Całkiem ładnie pasowały, były większe od orginalnych i chyba nawet w otwory lusterek od nivy pasowały. A może spróbuj lusterka od malucha "bisa" Też całkiem całkiem wyglądały. ![]() |
![]() AndrejS Niva Sosnowiec | 2003-06-24 16:28:15 Ja mam "Maluchowskie" od prywaciaża po 12 zł sztuka. Lewe O.K. w prawym nic nie bylo widać więc wkleiłem takie małe szerokokątne i jest dobrze. A otwory też mam cztery.... Orginalne Nivoskie są w sklepie w Bytomiu cos ok. 25 zł sztuka. Zapytaj Polena. |
![]() klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-06-24 16:31:14 Chodzi mi właśnie o takie lusterka jak ma Andrej. Zawsze mi się wydawało że to są lusterka od bisa. Możliwe że się myle. ![]() |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2003-06-24 22:12:45 Witam
Tak jak pisał Przemek mam duże lusterka prod. rosyjskiej więc ich jakość jest mierna choć narazie się nie składają ![]() Może w teren leśny nie jest to najlepszy wybór ale na miasto spoko ![]() Cena jaka zapłaciłem za komplet w zeszłym roku to 100 zł w Płocku (adres na stronie klubowej) Kiedyś podawałem strone z lusterkami do nivek ...choc można popatrzeć co ludzie zakładają .... LINK DO STRONY JORY Obecnie myśle nad lusterkami od Lublina III ale jak narazie cena jest zaporowa ![]() ![]() |
wiher Wrocław | 2003-06-25 09:54:57 Ja rozwazalem zakup lusterek od patrola... tylko nie sprawdzilem czy rozstaw dziur pasuje... ale rozmiar mi powiedzmy pasowal.. |
![]() AndrejS Niva Sosnowiec | 2003-06-25 13:58:46 A tak właściwie to po co wam te duże lusterka? Tak często zerkacie, czy nikt was nie dogania? ![]() Też myślałem kiedyś o dużych, ale po jeździe w terenie stwierdziłem, że nie ma to sensu. I tak się składają lub urywają ![]() |