Toyota Corolla 1.3 91 rocznik amortyzatory

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Mam takie pytanko, zamierzam zakupić wkłady do Mcparesonów na przód do mojej Rolki - tylko nie wiem czy można przełożyc u mni etakie wkłady. Czy istnieja jakies Mcpersony w których takich wkładów nie da sie wymienic??:> czy może jakie by nie były naprzeodzie to isnteje zawsze taka możlliwość, bo nie ukrywam ze zakup wkładów jest dużo tańszy niż całych Mcpersonów.

Jak całych McPersonów ? to znaczy sprężyny, amortyzator, osłony, mocowanie górne z łożyskiem i odbój ? Czy może Ci chodzi o same amorki w kolumnie. Nie wiem czy do Twojego modelu można wkłady dokupic bo ja mam z tego samego roku w wersji liftback i nie można.

Cytat:
2007-08-06 12:28:32, mirwin pisze:
Jak całych McPersonów ? to znaczy sprężyny, amortyzator, osłony, mocowanie górne z łożyskiem i odbój ? Czy może Ci chodzi o same amorki w kolumnie. Nie wiem czy do Twojego modelu można wkłady dokupic bo ja mam z tego samego roku w wersji liftback i nie można.

No można właśnie dokupić i jest do tego modelu(ale Tylko naprzód) tylko właśnie nie wiem czy kazda kolumna Mcpersona przymnie taki wkład - bo moze ktoś już to przekładał - bo kolumna kosztuje ok . 250 zl sztuka a wklad 130-150 zl wiec różnica jest duża jak dla mnie.

Mozna ale tylko na przod