MotoNews.pl
4 Sprzedam OPEL CORSA B SPORT 1.6 16v 110km *KLIMA* 1999 rok (191481/0) - NT

Sprzedam OPEL CORSA B SPORT 1.6 16v 110km *KLIMA* 1999 rok

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, jak w temacie mam do sprzedania bardzo ciekawe autko jest to Opel Corsa 1.6 16v 110 KM. Auto jest z końca 1999 roku. Jest bardzo dobrze wyposażone: klimatyzacja, el. szyby, el. i podgrzewane lusterka, ABS, 2 x airbag, wspomaganie kierownicy, oryginalna 2 kolorowa skórzana kierownica, kubełkowe fotele, welurowa tapicerka, felgi DOTZ Daytona 15 cali oraz opony 185/55R15 Barum Bravuris ( koła kupiłem nowe niecałe 4 m-c temu i są jeszcze na gwarancji). Auto kupiłem 2 lata temu i jestem jego drugim właścicielem ( pierwszym w Polsce - auto przyjechało ze Szwajcarii). Auto kupiłem z przebiegiem 107 tyś km i do tego momentu jest prowadzona książka serwisowa, przez dwa lata zrobiłem nim 50 tyś km. Nie wymaga nakładu finansowego, zawieszenie sztywne - nic nie puka. Przy 108 tyś km wymieniłem rozrząd ( oryg. OPEL), poza tym tylko materiały ekspolatacyjne tzn. klocki, płyny, fitry, olej itp. W maju robiłem coroczny serwis klimatyzacji. Auto jest czyste nieponiszczone, poza alufelgami w pełni oryginalne ( bez żadnych dziwnych ulepszeń).
Sprzedaje z wielkim żalem bo jazda tym samochodem to wielka frajda, ale urodziło mi sie dziecko i muszę kupić coś większego - 4 lub 5 drzwiowego. Cena 13 800 zł do lekkiej negocjacji. Kontakt tylko telefoniczny: MARCIN 502-103-200