witam mam problem z alarmem owiera mi c. zamek ale nie zamyka zalacza alarm przy zamykaniu i otwieraniu on jakiegos czasu niezaleznie od postoju nawet kilka razy na minute potrafi sie sam wlaczyc i wylaczam go z pilota pozniej musze zejsc do auta i zamknac go z kluczyka i znow alarm malo tego dzis scenka sie powtorzyla ale gdy zamykalem auto z kluczyka od strony kierowcy to zawsze zamykaly sie 4 drzwi i klapka wlewu paliwa a dzis zamknely sie tylko drzwi kierowcy ale tak jakby centralny wogole niechdodzil ,wlozylem kluczyk w stacyjke wlaczylem zaplon po czym znow zamykam go recznie zadzialalo dodam jesczeze w czasie dessczow dosrodka od strony kierowcy i pasazera lala mi sie woda na dywaniki zy moglo to zawilgotniec jakies kabelki od alarmu? teraz jest wszytsko suche. aha i kiedys gdy tylko dotknalem alarmu lub w czasie jazdy na dziurach alarm sie sam zalaczal az wkoncu zaczalem go ogladac trzymajac go w reku i wyrwal sie jakis luzny kabelek dzialalo dobrze ale niezamykal z pilota ale od niedawana zaczyna sie sam wlaczac
prosciej i wbrew pozorom taniej niz szukac usterki bedzie zakup czegos na alledrogo i wymiana..nit ci nie zdiagnozuje tego online..powody moga byc rozne albo kabelki albo sama centralka..ja bym sie nie chrzanil