Szukam aktualnych cen instalacji gazowych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!

Poszukuję aktualnych cen instalacji gazowych. Zakłady montujące podają najczęściej w cennikach rodzaj układu zasilania silnika. Natomiast ja potrzebuję ceny konkretnych generacji. Oczywiście jest to do rozszyfrowania, ale nie znalazłem jeszcze strony www z cennikiem zorganizowanym także w/g generacji.

Jeżeli natrafiliście na takowe cenniki lub znacie strony, które posiadają cennik dobrze zorganizowany (tzn. wiele opcji lub oznaczenia instalacji np. IGS czy EGI) to proszę was o pomoc.

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: tuna dnia 2007-08-16 22:16:28 ]

Obawiam się, że nic takiego nie znajdziesz. Mało który warsztat (w stosunku do liczby ogółem) ma stronę oraz w swojej ofercie wiele różnych typów instalacji (opartych na różnych sterownikach w poszczególnych generacjach). Najczęściej jest tak, że oferta obejmuje jeden lub dwa typy sterowników II generacji i jeden lub dwa typy sterowników IV generacji. O III i V nie wspominam, bo to wogóle rodzynki. Pozostaje Ci tylko trochę się poduczyć i znając typ sterownika od razu będziesz wiedział, która to generacja, a potem już tylko samemu zrobić sobie zestawienie, np. w Excelu.