| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sbieniek OPEL OMEGA B COMBI Sulęcin | 2007-08-25 21:59:38 Nadchodzi czas rozstania..... szkoda ale trzeba coś młodszego....
auto z 95 roku (pierwsza rejestracja 22 grudnia) wersja CD wiec nie będę szczegółowo się rozpisywał o wyposażeniu INSTALACJA GAZOWA II gen Landi Renzo - alu 17'' 225/45 - elektryka szyb i dachu - szyber dach - alarm - soczewki - skórzana tapicera siedzeń i drzwi - pełna elektryka siedzeń - podgrzewane siedzenia - tempomat - TC (nie działa - trzeba przeprogramować kompa) - klimatronic i wszelkie inne typu ABS, moduł komfort , air bag itp Auto ma na liczniku 186 000 ale nie sadze aby to był prawdziwy przebieg.... ja je kupiłem jak miało 160 000 i uszkodzony silnik... zrobiłem generalny remont silnika i liczę, że ma około 25000 teraz... Zawieszenie po wymianie wahaczy, końcówek drążka, tulei stabilizatora, drążka kierowniczego długiego, tulei kolumny kierowniczej.... Nowy przepływomierz, silniczek krokowy, klocki hamulcowe przód i tył, przednie tarcze.... Nowy wydech - cały - łącznie z katalizatorem !!!! Zegary podświetlane na niebiesko. Auto chodzi na benzynie i na gazie bez kłopotu - a nie jak to się w omegach zdarza - raz jedno albo drugie. Dodatkowo całe auto części (drugi silnik z osprzętem, tapicerka welurowa, kompresor klimy, chłodnica klimy itp) Auto gotowe do jazdy ale z uwagi ze już nie młode zawsze potrzebuje opiekuńczej reki - trzeba wymienić łączniki stabilizatora (bo kupiłem za 22 zl i po roku sie wytłukły), podświetlenie w przyciskach, wyregulować drzwi (w 2 wymienić sworznie), przeprogramować TC - w sumie groszowe sprawy..... kontakt mail lub 608478142 ZDJĘCIA |
sbieniek OPEL OMEGA B COMBI Sulęcin | 2007-08-26 19:11:51 |