Jak w temacie.
Dla LOBowicza za 4 tyś zł (dodaje silnik M70)
Allegro BMW 750
| « Poprzedni | Następny » |
marekcaramba (S) LOB MODER Jeep XJ, 2xAudi A8Q Warcz, 20 km od Gdańska na S |
marekcaramba (S) LOB MODER Jeep XJ, 2xAudi A8Q Warcz, 20 km od Gdańska na S | Słuchajcie, jak będzie poważny kupujący to i na raty
rozłożę. Szkoda by autko stało przez zimę pod gołym niebem. Dorzucę trochę części: tuleje metalowo gumowe rozrusznik pompa wspomagania koloektory dolotowe jeszcze dodatkowy komplet alufelg (metryczne) z oponami Sterownik EML ze zdjętym ograniczeniem do 250 km/h Może jeszcze coś kogoś interesuje...
Kupiłem Jeepa i robię garażowe sprzątanie... a aukta szkoda by gniło stojąc na dworzu. |
zupper LOB MEMBER BMW E39 528I Warszawa | A ile ten smok pali? Tylko szczerze |
marekcaramba (S) LOB MODER Jeep XJ, 2xAudi A8Q Warcz, 20 km od Gdańska na S | od 12 do 25 l/100km
wszystko zależy od fantazji kierowcy |
marekcaramba (S) LOB MODER Jeep XJ, 2xAudi A8Q Warcz, 20 km od Gdańska na S | nowa cena: 3500 zł... |
Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice |
Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | jestem ZA !!
robimy zrzutke, potem Marek wystawia na allegro od złocisza, odbiór u kogoś kto ma blisko na zlot.| Może być u mnie i to ile dostaniemy na konto LOBowe. |
Stahu LOB WETERAN MV6 wieś z tramwajami | Ale Dzidek jeździ ostatni, bo Markowi za szybko serce pęknie
|
marekcaramba (S) LOB MODER Jeep XJ, 2xAudi A8Q Warcz, 20 km od Gdańska na S | Panowie, BMW serii 7 do upalania???
Toć to bluźnierstwa gadacie... |
7gsi LOB MEMBER wieś |
wszystko co ma koła i silnik może być do upalania. nawet omega, pokonująca kjsy z gracją kloca
...ładne auto... cena super... hmm, czasem żałuję, że nie mam wielostanowiskowego garażu |
marekcaramba (S) LOB MODER Jeep XJ, 2xAudi A8Q Warcz, 20 km od Gdańska na S | w tej chwili autko zarezerwowane i zaliczkowane... ktoś z LOB ![]() |
marekcaramba (S) LOB MODER Jeep XJ, 2xAudi A8Q Warcz, 20 km od Gdańska na S | Filmik z oględzin autka:
Filmik 230MB Zdjęcia (duże 7MP): Zdjęcia 143MB [ wiadomość edytowana przez: marekcaramba dnia 2010-09-13 18:53:14 ] |
marekcaramba (S) LOB MODER Jeep XJ, 2xAudi A8Q Warcz, 20 km od Gdańska na S | Machina pojechała... Sprzedane. |
ericsson LOB MEMBER Opel Omega 3000 24v Sopot | Who być de niu operator of fajera? |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | Fan BWM. |
marekcaramba (S) LOB MODER Jeep XJ, 2xAudi A8Q Warcz, 20 km od Gdańska na S | sam niech się ujawni... |
| « Poprzedni | Następny » | |