MotoNews.pl
11 Podluznica w 125p (20761/27) - NT

Podluznica w 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sluchajcie, wlasnie spojrzalem dzis pod fiaciora i widze, ze mi sie lewa podluznica sypie, a wlasciwie jej tylna czesc. w miescie nigdzie nie slychac o podluznicach, dziwne, bo w jednym sklepie prawie cala podloge maja w czesciach =). nie macie gdzies w kujawsko-pomorskim (z Torunia jestem) wtykow na podluznice gdzies w jakims sklepie czy warsztacie tudziez nie macie takiej czesci na sprzedanie? za wszelkie informacje lub cokolwiekbadz bede wdzieczny.

W Białymstoku sa podłużnice do Fiata i tył i przód.

Cytat:
2003-07-14 11:07:29, anmimo pisze:
W Białymstoku sa podłużnice do Fiata i tył i przód.

a po ile chodza?

Nie wiem czy gdzieś w naszych okolicach są podłużnice do DF.Ja swoja dałem to porządnego blacharza,który wszystko ładnie obspawał blachą 2.5mm...Może pomyśl o takiej opcji jesli nie jest jeszcze tragicznie.Pozdrawiam!

Cytat:
2003-07-14 14:18:15, kaovietz pisze:
Nie wiem czy gdzieś w naszych okolicach są podłużnice do DF.Ja swoja dałem to porządnego blacharza,który wszystko ładnie obspawał blachą 2.5mm...Może pomyśl o takiej opcji jesli nie jest jeszcze tragicznie.Pozdrawiam!

to podaj namiary na tego fachmana i powiedz ile z Ciebie sciagnal. dzieki.

Cytat:
to podaj namiary na tego fachmana i powiedz ile z Ciebie sciagnal. dzieki.

Poszło na priv.

[ wiadomość edytowana przez: kaovietz dnia 2003-07-14 15:15:23 ]

podłużnicę do fiacika mają na 100% w sklepie na ulicy Konfekcyjnej (w bok od Żwirki i Wigury) w Toruniu. Ceny nie były jakieś super wysoki... Popytaj tam

Cytat:
2003-07-14 16:07:59, czeczun pisze:
podłużnicę do fiacika mają na 100% w sklepie na ulicy Konfekcyjnej (w bok od Żwirki i Wigury) w Toruniu. Ceny nie były jakieś super wysoki... Popytaj tam

maja tylko same koncowki, ale ceny faktycznie dobre. dzieki za info.