| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2007-11-21 19:22:40 jeśli posiadasz taki model lusterka...
...to chcę jedno lewe, te od strony kierowcy... całe: czyli całą obudowę lusterka, włącznie z tym czarnym trójkątem, łącznie z silniczkiem elektrycznym w środku... (jeśli nie masz w nim lustra wewnętrznego to nieszkodzi, ale wolał bym z lustrem) NAJLEPIEJ WIŚNIOWE jeśli nie będzie wiśniowe to trudno się mówi... przemaluję sobie jeśli posiadasz TAKI model:
to wezmę i prawe i lewe lusterko również najlepiej aby były wiśniowe (jeśli nie są wiśniowe, to trudno, przemaluję sobie) i wówczas będzie mi równierz zależało na obydwu całych lusterkach, czyli: całe obudowy lusterek, włącznie z tymi czarnymi trójkątami, łącznie z silniczkami elektrycznymi w środku i lustrami wewnętrznymi |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2007-11-24 20:07:31 Widzę, ze jedno masz inne. Tak mi sie wydaje. Ja mam podobne do tego prawego. Zamiennik kiedyś kolega kupił jak w tym co ja jeżdżę urwał. Mieszkam na Gocławiu. Kiedyś pisałem do Ciebie,że Cie widziałem. Moje jest białe znaczy nie lakierowane. Swierze elektryczne. |