| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Tragbier TOYOTA DRIVER TOYOTA COROLLA CE100 Sandomierz | 2008-01-23 12:02:58 Witam . Od paru dni gdy z rana odpale swoja corollke i juz jade to po pierwszych naciśnieciach na pedał hamulca dwa ,trzy razy blokuje albo trze tylnie koło pasażera puścisz pedał i sie uspokaja przy następnych nacisnieciach na pedał hamulca objaw ginie i wszystko jest już o.k. .zdjąłem koło bo nie dawało mi to spokoju dodam że nic nie leje wszystko jest suche i szczęki wyglądają na nowe ,założyłem koło zaczołem regulować od tyłu tak jak się powinno ,układ nie jest zapowietrzony czyli wszystko gra. na drugi dzień to samo i tak już jest pierwsze nciśnięcia na pedał hamulca trze koło dalej potem się uspokaja. czy Ktoś miał taki przypadek i wie jak temu zapobiec ogólnie to nic sie nie dzieje ale wkurza.dziękuje i pozdrawiam. |
Tragbier TOYOTA DRIVER TOYOTA COROLLA CE100 Sandomierz | 2008-01-23 21:30:03 uważam że innego wytłumaczenia nie ma ale to ma sens zgadzam sie z Tobą .dziękuje. Tylko wiesz Toyota i z rana będzie piszczeć co innego jakiś golf czy passat |