Fotografia -hobby ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kilka zdjęć mojego autorstwa, robione Olympusem e500 i EOS'em 300v i E3(DD nie ma to jak 10tyś. trzymać w ręku...musiałem się pochwalić ;P)

Z czasem wrzucę coś jeszcze jak będe miał coś ciekawego/znajde coś na dysku

Widziałem,że ktoś tam też chyba się w to bawi. Wrzucajcie oceniajcie, będzie wesoło

[ wiadomość edytowana przez: Jubilerr dnia 2008-02-11 02:16:39 ]

[ wiadomość edytowana przez: Jubilerr dnia 2008-02-11 02:17:18 ]

Robione automatem/plastikiem (cyfrowym) za 50 zł (kupionym dobre kilka lat temu - dzis takie cos pewnie za darmo rozdają ) hehehe

Swego czasu był to projekt odnośnie opuszczonych/zapomnianych zdjęć ale strona padła i nie było komu jej podnieść. Z racji studiów dostałem możliwość otrzymania miejsca na serwerze (w celach nie komercyjnych - z róznymi "bajerkami") to korzystam ;]

Witam serdecznie, moje foty z TATR. Prosze o ocenę.

Pozdrawiam
igiers

igiers foty super tylko po co ta godzina na zdjęciach?
osobiscie wole gdy na fotkach cos sie dzieje lub są o tematyce motoryzacyjno/kobieco/technicznej

Igiers fajne i poproszę o ocene moich

Najpierw Jubiler
Najbardziej do gustu przypadło mi zdjęcie 2, ta konsola (czy co to jest) oraz przedostatnie.

Bo:
+ kontrast / kolory
+ kadr (chociaż w pierwszym można by się zastanawiać czy ujęcie całego auta nie wyszło by lepiej)

Igers

Tutaj świetne kadry poza 2 zdjęciem, w którym brakuje mi "nieba".
Czwarte - wykadrować troche (usunąć troche tej trawy na dole i zdjęcie świetne).
Piąte - świetne

Samochód mówisz...to coś tutaj znajdziesz może w weekend jade na odcinek szutrowy więc mam nadzieje,że coś zrobie

No a tutaj ja, sprawca całego zamieszania

Proszę o ocene

Hehhe może najpierw proszę o komentarz do mojego portfolio

Pozdrawiam, Rafał.

Podobają mi się, ale rozumiem,że są to skany klisz i dlatego jakość taka średnia Mam wrażenie,że są bardzo ciemne...:>

Wykonane kompaktowym kodakiem Z1275 (12Mpx).

Zdjecia nie powalaja - ale jestem amatorem, aparatami zajmuje sie tylko od strony technicznej.

Tuning extremalny mojej ładnej ;D