MotoNews.pl

[S] Omega A Na Części (Sportiv + Pakiet 3000)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
..Kolega zdecydował sie oddac swoja omege na części i tak: Omega A Sportiv 2.0 8V Manual, Klima, grzane fotele, elektryka itp - wszystko sprawne. Zderzaki 3000, alufelgi 16" z oponami.. I wiele wiele innych czesci. Zapytania o ceny prosze kierowac na Priv.

[ wiadomość edytowana przez: AndrzejMT dnia 2008-01-02 20:18:44 ]

Endriu, nie na części
Dzwonił do mnie dzisiaj Daniel i omega do sprzedania w całości.

A tak przybliżając, pamiętacie moją ex niebieską C20NE? To właśnie ta.

1992 r. wersja CD SPORTIVE
- Elektryka itp(prócz tyłu)
- fotele kubełkowe z działającym grzaniem
- klima (działająca, ale trzeba dobić bo za słabo chłodzi)
- gaz
- zderzaki 3000
- gładka klapa
- bad look
- alu felgi (lato 16", zima 15")

W aucie jest troche nowych gratów, jednakże poszukuje właściciela który będzie miał dla niej troche czasu.
Omega jest do obejżenia w Wawie, rzadziej w Radomiu.
Gdzieś mam jej zdjęcia jakby ktoś chciał.
Cena do dogadania z właścicielem.
Jak ktoś będzie chciał to podam nr tel.

..Kurffa ależ on kombinuje ja pitole!!..Jak nie cała to na czesci - i za kazdym razem tak hehe.. Eh ten danielowy.. Zamówien juz jest troche.. To on i do mnie i do Ciebie wydzwania - ależ typ

PS: Szczurek klepnij maila albo na gg to Ci te fotki wysle wreszcie!

[ wiadomość edytowana przez: AndrzejMT dnia 2008-01-05 21:14:10 ]

No ładnie tak po kryjomu koledze auto na części sprzedawać

to w koncu na czesci czy nie??
Sam z checia bym lyknal kilka gratow

..Taki to własnie nasz kolega Daniel!.. Od kilku dni truje dupe zeby sprzedać co sie da bo szkoda nowych gratów spisać na straty a tu prosze - nygus.. Lista puchnie a kolega modzi .. W kazdym badz razie o to zdjecia:

..A skoro tak miesza, kombinuje to Numer do kolegi Daniela: +48503051312 - potrujecie mu troche to odechce mu sie kombinacji (! Uwaga - kolega totalnie zielony!)

[ wiadomość edytowana przez: AndrzejMT dnia 2008-01-06 00:26:25 ]

[ wiadomość edytowana przez: AndrzejMT dnia 2008-01-06 00:27:25 ]

ECH... z tym wszystkim Jakby, co poczekam - może zmieni zdanie. Andrzejku daj znać

Jeżeli na graty pójdzie to pierwszy w kolejce jestem Ja.Czyli klimy, foteli przednich, tylnej półki z roletą i oryginalnych felg od sportiva już praktycznie nie ma w razie co.
Się ma prawo pierwokupu skoro auto ode mnie wyszło i ja go w większości serwisowałem

dobrze ze ja mam zachcianke na inne czesci
Wiesz moze jaki kod ma lakier? Do Daniela nie moge sie dodzwonic

E270

[ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2008-01-06 17:04:21 ]

..Seba jesli nie pojdzie w calosci a wydaje mi sie ze raczej nie to kolejka juz spora od momentu kiedy umiesciłem posta.. Zeby nie było potem ze ja kolegów faworyzuje (no chyba ze ty ja w razie co na zyletki potniesz to ja sie nie wcinam - bo w sumie Danielowy namieszał totalnie i nie ładnie by teraz było przed chłopakami którzy napisali pierwsi i zarezerwowali i zostana na lodzie).. Jesli ja mam sie tym zajac to czekam do konca przyszłego tygodnia tj.11.I.2008 i jesli sie nikt nie zglosi to rozbieram.. Ale znajac zycie Danielowego ugadasz

Wiec jak narazie prosze o kontakt z Danielem w sprawie sprzedaży całego auta.

Cena za auto tak jak stoi to 3000zł (Daniel dorzuca troche nowych gratów i nie wyciaga nic a nic z auta - radia, glosników itp itd - Wszystko tak jak jest tak sprzedaje!)

Cytat:
2008-01-06 16:25:16, SEBA-OMEGA pisze:
E270 [ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2008-01-06 17:04:21 ]

kurka ja mam 262, orientuje sie ktos czy to duza roznica??

Sprzedał w całości, cy nie ?

Na razie nie miał czasu mi jej pokazać

w koncu jakie sa losy tej Omy??

..Szczurek fotki juz dawno wysłałem .. Rozmawiałem z Danielem wczoraj i kazdy dzwoniacy - pyta o czesci.. Wiec wydaje mi sie ze jej przyszłośc w Wasze dłonie

Tylko musimy się wreszcie jakoś spotkać, cobym mógł ją sobie na żywo obejrzeć, bo fotki już dawno oglądałem.

no ludzie jaka decyzja??

z uporem maniaka pytam ponownie - jakie wiesci z frontu?

nic nie dostaniesz

Nie lubia Cie i nic CI nie sprzedadza