Rozbój w biały dzień - spinki do tapicerki za 2,5zł!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jedyny sklep w moim mieście z częściami do różnych aut ma w swojej ofercie spinki (kołki) to tapicerki od Daewoo (żółte od tapicerki drzwiowej nr fabr. - O 96160766) za 2,5 zł
Znacie tańszą firmę, która ma na składzie takie rzeczy za 20% - 40% tej ceny?
W sklepie autoryzowanym w Stalowej Woli niestety nie mają i nie są w stanie powiedzieć kiedy dostaną.

No co Ty??? to norma! one lecą przy rozpinaniu i trza dokupić dlatego taka cena . ktoś tu wcześniej (duuużo) podawał sposób na spinki. poszukaj... ale ja się nie dziwię sprzedawcom, jak coś się często psuje to i kosztuje. hm... ku...two!!!
pozdrawiam wicio

ja kupiłem inne. dobierałem średnicą.
płaciłem w granicach 1zł.
przyznam że zacząłem szukać z tych samych powodów co ty - czyli wściekła cena.

Ja tez - czarne po 1zl, a zolte po 1,5zl..

Ile tych spinek na jeden boczek potrzeba?
Czy to jest tak duża liczba by nawet po 2,5 zł za sztukę "stać z robotą"?

Kiedys wiedzialem i napisale nawet w poscie..ale chyba kolo 5-8 czarnych i ciut mniej zoltych na 1 drzwi. W kazdym razie wiele starych tez sie jeszcze nada.

Więc to nie jest jakaś zabójcza ilość nawet za 2 zł za sztukę, zresztą mogę popytać u siebie, ale czy to bedzie gra warta swieczki biorąc pod uwagę koszt paczki.

Ja kupowalem do 2 przednich drzwi i zaplacilem kilkanascie zlotych i tez wydalo mi sie duzo...ale jak Ty kupujesz na paczki to inna sprawa...

No dobra - przesyłki

Dobre - zalapalem

OK. Zdradzę Wam swój sekret....... Zamierzam wszystkie czarne zastąpić zółtymi (złotymi). Przemyślałem to i nic mnie od tego nie odwiedzie ........no chyba, że prak spinek

Spinek czarnych jest 10 w kazdych drzwiach (przednich) ... zoltych jest 2 lub 3...

Tyle ze czarne sa inne od zoltych....
Mocowanie jest takie samo... ale trzpien inny...

Spinki sa IDENTYCZNE jak od OPLA... radze poszukac w ichniejszych sklepach.. moze sie okazac ze tam sa DUUZO tansze

Nawiasem mowiac... dla mnie to granda zeby kawalek .. ba KAWALECZEK plasitku kosztowal taka kase

Niby 2,5 to malo... ale liczac 20 spinek to juz 50 zeta ...

Wydaje mi się, że czarnych spinek jest znacznie mniej a na pewno w tylnych drzwiach. Na tych spinkach pourywałem metalowe uchwyty (a tu o tym pisałem)