MotoNews.pl

Szukam ślusarza w Wawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Wybrałem się dziś w ramach przerwy obiadowej do ślusarza, u którego kiedyś parę rzeczy robiłem i zastałem kartkę ,,zakład zlikwidowany".

Zna ktoś może ślusarza sensownego w W-wie? Chodzi mi o kogoś, kto może coś przetoczyć, nagwintować, ot ogólnie rozgarniętą osobę. Chcę sobie zrobić trójnik, żeby móc w głowicę wpiąć 2 czujniki ciśnienia oleju (mały + gruszka do wskaźnika ciśnienia oleju). Poza tym nigdy nie wiadomo kiedy się człowiek taki przyda i do czego

Szkoda tego zlikwidowanego zakładu (Puławska, niedaleko Silverscreenu) - fachowiec starej daty, dokładny do bólu, trochę upierdliwy, ale to co miał zrobić robił zajebiście.

Duża strata także dla mnie i moich kolegów także. Odwiedzaliśmy ten zakład nie raz nie raz (w bramie przy ul. Puławskiej, w rejonie Narbutta i Rejtana).
Podobno gdzieś w Ząbkach, czy Zielonce teraz zakład prowadzi. Czasami to nawet do Zielonki mógłbym podjechać, tylko gdzie?

Pozdrawiam
Adam

Niestety, na wizytówce, którą mam jest tylko stacjonarny na Puławską... Komórkowego telefonu brak.

A taki trojnik od klasycznej łady nei będize pasować? Jakby co to moge użyczyć do przymiarki