Taka mała sugestia :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak sobie myślałem, że może by tak lekko się "przekfalifikować"?
To oczywiście złe sformuowanie, ale chodzi w nim o to, żeby nie obniżać rangi klubu.
Skoro mamy już ponad 100 soób (aaale się narobiło) to może zamiast nazywać się "internetowym klubem espero" warto by zmienić nazwę na "ogólnopolki klub espero" ???
Przedrostek internetowy dość znacząco obniża jego rangę, a że 99% klubów tego typu w Polsce fakt faktem ma charakter "elektroniczny" (w nazwie ogólnopolski ) to może by coś w tej kwestii zadziałać ???

ze tak powiem jestem prawie za....
bez zbednego owijania w cotton... "klub espero"

Popieram tą sugestię !
Zresztą, wystarczy wejść na zakładkach do Klubu Espero, dalej do Członkowie i tam na samym dole jest link "aktywni członkowie" po kliknięciu którego zobaczycie mapę Polski z udziałem klubowiczów na województwa. Są tylko 2 "wakaty"
Być może są tam sympatycy klubu ?

Jestem za...w końcu internet to tylko jedno z medium, którego uzywamy w klubie...niestety dla mnie na razie jedyne ...sa przeciez liczne zloty i spotkania. Zresztą po co uzasadniac zmianę...w końcu jasnego sie nie tłumaczy .
Mam tylko takie pytanko do czego taka zmiana się sprowadza, czy tylko do zmiany napisu na stronie, koszulkach, naklejce, czy ma jeszcze jakies dalej idace konsekwencje, bo na takie nie wpadłem.
A co do nazwy - to może Klub Daewoo Espero, bo chyba macierzystej firmy się nie wstydzimy , pomysł z wyrazem ogólnopolski klub espero tez moim zdaniem fajny, a może krócej Polski Klub Espero
Oj chyba tematy jak znalazł na sezon ogórkowy