Dla tych co chcą części...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... a nie chcą wychodzić z domu.
Trafiłem na człowieka, który sprzedaje oryginalne części do Daewoo w dość atrakcyjnych cenach.
Wielką wygodą jest sklep internetowy, więc nie trzeba nawet wychodzić z domciu.
/ To nie jest kryptoreklama, ponieważ nie jestem w żaden sposób związany z tą firmą )) /

a jest jakis link?
albo ja

Lee, czasem jak patrzę jaka ze mnie sierota, to powinienem płakać
Już podaję linka
Oryginalne części do DU

[ wiadomość edytowana przez: SpeedR dnia 2003-07-17 10:38:52 ]

A mojej nalepki DOHC 16V nie mają

Piotrek a po co Tobie ta nalepka, ja jak zobacze na ulicy espero z takim oznaczeniem to zaraz komentuję : "...a tam, to jakies nędzne 1.5..."

Cytat:
2003-07-17 10:55:40, Maciej75 pisze:
jak zobacze na ulicy espero z takim oznaczeniem to zaraz komentuję : "...a tam, to jakies nędzne 1.5..."

PROTESTUJĘ
Moje 1.5 jest the best

Cytat:
Piotrek a po co Tobie ta nalepka, ja jak zobacze na ulicy espero z takim oznaczeniem to zaraz komentuję : "...a tam, to jakies nędzne 1.5..."

Nędzne!!!! Wstydzisz się do swojego przyznać i zapewne mi zazdrościsz nowoczesnego silnika

PS. Mam jeszcze napis GLX

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_nowakowski dnia 2003-07-17 11:11:22 ]

Wstydze się... jak bym miał jaguara też był nie nakleił na tylnej szybie duzego napisu jaguar. Po prostu dobre nie musi sie reklamować

Ale ja nie chcę dużej naklejki (vide Pjonieeeeer) na szybę. Chcę małą dohc16v.

Ok ok przeciez rozumiem, ale skoro nie myłeś esperaka od swiat wielkanocnych, bo jak napisałeś - znudził Cię - to może duża naklejka byłaby skuteczniejsza to znaczy byłaby widoczna na brudnym nadwoziu

E... co Ty. Przed przyklejeniem musiałbym umyć fragment, gdzie będę kleił.

To jak już bedziesz myć ten fragment to przeciagnij gabka po tylnych swiatłach - zawsze troche bardziej będziesz widoczny, w przeciwieństwie do tego goscia od espero na stronie o wiesjkim tuningu

Cytat:

Naklejka jest mała.
1.5 16V jest leprzy od całej reszty i to tylko ten z naklejką.

Bez obrazy

Cytat:
2003-07-18 18:24:00, torito pisze:
Cytat:

Naklejka jest mała.
1.5 16V jest leprzy od całej reszty i to tylko ten z naklejką.

Bez obrazy

Może "leprzy" jest, ja nie wiem