| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BA3_CCCP lada justynow_lodz | 2008-03-29 13:45:47 Chciałem opisac ku przestrodze. Sklep ma cześci dobre jakościowo przynajmniej jak wynika z opini innych i mojej acz moze nieprofesjonalnej.
Mialem tego niepisac wlasciwie bo wlasciciel ojciec tego sprzedawcy - kanciarza, przeprosil mnie przez telefon kiedy w domu podzwonilem i sprawdzilem ceny, ale dzis jak tam poijechalem kupic pierdolke i odebrac ta poprzednio "nadplaconą kwote" (znowu byl tam synus za kasa) niepodobala mi sie ze nawet nie tyle ze nie byl sklonny mnie przeprosic ale jeszcze dal dpo zrozumienia zebym tam juz niekupowal (taki typ w okularach uwazajcie kiedy wam cos sprzedaje). Kupujac tam za rada zreszta andrysa drobne rzeczy sworzen nakretki na paiste i komplet srub do tego swrznia skosil mnie na 8 zl tzn policzyl za sworzen normalnie 25 zl a za nakretki i komplet srub sobie doliczyl 8 (powinny kosztowac 7 a zaplacilem 15). Ja potem sie zaczalem domyslac ze cos za drogo ale nie daj Bog jak tam ktos bedzie remontowal silnik i straci kupe kasy. Bo cene jaka przebil to 114% lamiac wszelkie dobre obyczaje nawet sprzedawcow bedacych troszke na bakier. Takze uwazajcie ladziarze na tego sprzedawce i lepiej, jak on bedzie za kasa poczekajcie az wroci jego tatus no chyba ze sie dobrze znacie i sprawdziliscie ceny. Acha kase oddal [ wiadomość edytowana przez: BA3_CCCP dnia 2008-03-29 13:47:42 ] [ wiadomość edytowana przez: BA3_CCCP dnia 2008-03-29 13:59:41 ] |
BA3_CCCP lada justynow_lodz | 2008-03-29 14:15:28 moze chciceli ci dac ruska a jak spytales czy taniej to dali bialoruska hehe podejrzewam zetak wlasnie bylo. Ja uwazam ze w sklepach nie jest w dobrym tonie sie targowac dlatego nie targuje sie chyba ze mi po prostu zabraklo kasy. Od targowania jest gielda. Sprzedawca sam powinnien proponowac rabaty znajac klienta lub jak cos duzo kupuje.
Ale jak sprzedawca przebija cene o 114 % to jest jak zyd. wlasciwie powinnien mi oddac jeszcze bonus za wk...wienie sie na maxa ale juz nie chcialem sie bardziej denerowwac. Dobrze ze to bylo tylko glupi 8 zl bo wiecej by bylo to bym byl zmuszony jechac na drugi koniec miasta po kolegow i wtedy by musial oddac jeszcze za ich czas. I jeszcze chcialem dodac zeby nikt nie pomyslal ze to byla pomylka - to na 100% nie byla jego pomylka po prostu swiadomie chcial mnie wykantowac [ wiadomość edytowana przez: BA3_CCCP dnia 2008-03-29 14:34:16 ] |
Rafael_Black SYMPATYCZNY GOŚĆ ŁADA SAMARA Rzeszów | 2008-03-29 14:35:57 Ja się dziwie, że ze swoim sprzedawcą jeszcze nie preszedłem na "Ty"
Ale dziś jest żałoba
Doszedłem do wniosku, że auto idzie do mechanika. Nie pali jeden cylinder i to nie jest raczej wina świec/kabli bo iskra jest. Narazie wstępnie na sprawdzenie ciśnienia w cylindrach, no i wtedy zdecydujemy się co dalej. Byłem u niego dziś, ale w soboty mają też nieczynne więc pewnie dopiero w poniedziałek po zajęciach się podjedzie
Ale kurcze jakieś pół roku auto i już tyle wybuliłem na nie... Troche przykro. Ale bądźmy dobrej myśli, że wyjdzie dość tanio (co ciekawe właściciel warsztatu też pomyka sobie Samarą ) i wtedy to dopiero będzie rakieta ![]() |
MarTin_ SYMPATYCZNY GOŚĆ VAZ Lada 2107 Bełchatów | 2008-03-29 17:38:34 Kupywałem tam pare rzeczy i nie zauważyłem czegoś dziwnego, jednakże warto wiedzieć na przyszłość ![]() |
BA3_CCCP lada justynow_lodz | 2008-03-31 13:03:35 Napisałem, że sprzedawca na 100% się nie pomylił!!!!!
Nieczytales moich postow uważnie. Ten sprzedawxca najpierw powiedział, że komplet śrub 3 sruby z nakretkami i podkladkami sprezynujacymni chyba m10 i jedna nakretka chyba m18 ) kosztuje 6 zł a na paragonie (wogole na poczatku nie wydrukowal paragonu, a jak poprosilem to go zaczal wybijac i czekalem na niego z dobre pare minut bo cos tam pewnie musial zmienic) ale na paragonie wypisal ze 8 zl bo glupio bylo mu policzyc za 2 sruby na skrecenie lozysk na zwrotnice 9zl wiec policzyl za komplet srubek do sworznia 8 zl. Na 100% to nie byla pomylka po prostu ten koles swiadomie chcial mnie skantowac bo w sumie rozpoznal ze nie znam cen i moze bylem troche klapouchy w tym dniu:p [ wiadomość edytowana przez: BA3_CCCP dnia 2008-03-31 13:06:54 ] |
jacek2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ LADA 2103 2.0DOHC Łódź | 2008-04-01 01:46:11 zaopatruję się w tym sklepie od 3 lat i mogę śmiało powiedzieć że właściciel-starszy gość jest naprawdę w porządku-zna mnie i zawsze urywa mi kilka złotych od rachunku,natomiast jego syn(typek w okularach jak go nazwano tutaj)nigdy nie wpadł na coś takiego,liczy każdy grosik,nie zawsze nabija wszystko przy mnie na kasę itp.sprawia wrażenie cwaniaczka!!! |