mam pytanie.. co moze byc powodem ze smierdzi mi benzyna w samochodzie podczas jazdy na gazie... tzn kiedys jechałem na benzynie.. pozniej przełaczyłem go na gaz i jezdziłem troszke po miescie.. naszczescie mam zrobiony wył pompy paliwa ktora wyłaczam gdy jezdze na gazie... od tak by moze przedłuzyc jej zywotnosci.. postawiłem pozniej samochod pod domem ... wyszedłem za ok 2 godz i w samochodzie było czuc beznyne... pomyslałem ze moze to przez gume łaczaca wlew z bakiem.... bo była troszke stara.... kupiłem nowa i to samo..;/ sprawdziłem wszystkie opaski zaciskowe 2 razy i okazało sie ze sa ok.... teraz zastanawiam sie co moze byc przyczyna... co najsmieszniejsze... czuc tylko w samochodzie

a na zewnatrz juz nie ;/ po otwarciu bagaznika czuc podobnie jak w samochodzie... powiem szczerze ze brakuje mi pomysło co z tym mozna zrobic... bak mam dobry tzn nieejest dziurawy.....czy to moze byc wina ktoregos z tych gumowych wezykow (chyba od odpowietrzania) co ida do baku i łacza sie tez zwlewem paliwa?? sam juz nieewiem ....